Kompatibilita
Kompatibilita
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Re: Kompatibilita
jistě
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
-
- Pohlaví:
Vydrž a případně se připomeň než se objeví někdo kdo ZA zná.
zatim skusim stahnout nějakou inčí verzi
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
ZA mám a používám, ale s tímto jsem se též nesetkal, ani nikdy o tomto problému jsem neslyšel. To spíše vypadá na nějaký problém s PC. Pro jistotu projeď PC programem Mwav.exe. Jiné problémy s PC nemáš? Též zkus pročistit registry třeba Ccleanerem. OS mám WinXPP.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
a máš správnou verzi pro tvůj OS? jsou dvě verze.jedna pro W95-XP(NT) a druhá vyloženě pro Visty
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”