vypnutí počítače Vyřešeno
vypnutí počítače Vyřešeno
Ahoj, psal jsem už včera.dneska se mi podařilo se přes LIVe Windows CD dostat na disk a smazat ten vir ... jenže je asi ještě někde jinde ..protože když zapnu počítač, loadujou se windows pak černá obrazovka a restart... nevíte někdo co s tím please?
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: vypnutí počítače
Zkus popsat svůj problém trochu srozumitelněji, aby to bylo každému jasné.Tohle je jen nějaký shluk písmenek vytržený z kontextu. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
zlobyl píše:Zkus popsat svůj problém trochu srozumitelněji, aby to bylo každému jasné.Tohle je jen nějaký shluk písmenek vytržený z kontextu.
1) - Chytil jsem vir.
2) - Počítač kůli tomu nešel zapnout.
3) - Stalo se to po tom, co jsem vypnul winlogon.exe
4) - Nabootoval jsem Windows Live CD a soubor (vir) smazal přes ctrl + shift + del
5) - PC se pořád vypíná..
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak pokud jsi manipuloval se souborem Winlogon, tak máš problém.Tento soubor se totiž stará o korektní přihlášení k systému.
Můžeš maximálně ten soubor Winlogon.exe zkusit obnovit, ale obávám se, že Windows půjdou do nebe.
Můžeš maximálně ten soubor Winlogon.exe zkusit obnovit, ale obávám se, že Windows půjdou do nebe.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
zlobyl píše:Tak pokud jsi manipuloval se souborem Winlogon, tak máš problém.Tento soubor se totiž stará o korektní přihlášení k systému.
a měl by jít normálně nahrát do specifické složky? když ho stahnu někde na netu
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stáhnutí bych nedoporučoval-zkus opravit systém pomocí instalačního CD.
už to de!
děkuji všem za pomoc

- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš zač. 

Jen na doplnění pro ostatní
Antiviry Kaspersky a Avira detekují důležitý systémový soubor winlogon.exe (složka win32) jako Trojské koně Agent.HA. Jedná se o falešný poplach a v případě kaspersky antiviru může dojít i k vážnému poškození systému. Ten totiž nabízí volbu odstranit při restartu a systém nemusí pak již správně fungovat.
Pokud chcete problém vyřešit budete muset počkat na aktualizaci virové databáze, nebo soubor winlogon.exe přesunout do ignorovaných položek.
S chybnou detekcí se již od včerejšího setkalo mnoho lidí a téměř nikdo neví co s tím má dělat.
S tímto falešným poplachem souvisí i chybná činnost testovacího programu MWAV, který používá především odbornější veřejnost. Tento scanner totiž využívá jádra antiviru Kaspersky.
Antiviry Kaspersky a Avira detekují důležitý systémový soubor winlogon.exe (složka win32) jako Trojské koně Agent.HA. Jedná se o falešný poplach a v případě kaspersky antiviru může dojít i k vážnému poškození systému. Ten totiž nabízí volbu odstranit při restartu a systém nemusí pak již správně fungovat.
Pokud chcete problém vyřešit budete muset počkat na aktualizaci virové databáze, nebo soubor winlogon.exe přesunout do ignorovaných položek.
S chybnou detekcí se již od včerejšího setkalo mnoho lidí a téměř nikdo neví co s tím má dělat.
S tímto falešným poplachem souvisí i chybná činnost testovacího programu MWAV, který používá především odbornější veřejnost. Tento scanner totiž využívá jádra antiviru Kaspersky.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”