AVG 8.0

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Drs
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

AVG 8.0

Příspěvekod Drs » 04 čer 2008 23:09

Ahoj, po nainstalovaní AVG 8.0 pozoruju velmi výrazné zpomalení nabíhaní webových stránek. Comodo firewall mi hlasi ze drtivou cast provozu networku zabira aplikace avgnsx.exe (AVG network scanner service). Nekdy klidne i 99 procent. Nevíte někdo jestli je to normální? Nemáte někdo zkušenosti? vážně nové AVGčko takhle zpomaluje internet? Díky Drs

Reklama
melior
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: AVG 8.0

Příspěvekod melior » 04 čer 2008 23:35

Hlavni problem bych spis videl ze se hadaji nektere komponenty Comodo a AVG8, mam AVG8 na vistach a nepozoruji vyrazne zpomaleni...

spis se podivej jestli Comodo neblokuje AVG komponenty pro scanovani stranek... obcas tohle muze zpusobovat to vytizeni o kterem mluvis.
if (count(legs)==6) bug
else feature;

Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České

erty123456
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod erty123456 » 05 čer 2008 10:27

No AVG8 tojistě nezpůsobuje samo, dělali to první verze testovací, ale jestlil ho máš i programově aktualizovaný, tak by tam tenhle problém určitě neměl být. Doporučuji ti vyzkoušet odinstalovat na zkoušku comodo.
Asus K55VJ

Drs
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Drs » 06 čer 2008 14:52

Dobre, diky borci, zkusim hned jak bude cas...

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 06 čer 2008 16:24

Mm AVG 8.0 na Vistách i XP a u obojího se pomalu načítají stránky, když to poté na stránku skočí, tak to běží.U dřívější verze to bylo mnohem rychlejší.Comodo nemám a myslím, že je to způsobeno skenováním obsahu stránek, ale ještě jsem to nezkoušel vypnout, nebo omezit

Paja.
nováček
Stav:

Příspěvekod Paja. » 18 čer 2008 14:19

AVG 8 používám asi 2 měsíce, ale výrazného zpomalení internetu jsem si nevšim. Mám však jiný problém: nefunguje resp. je otřesně zoufale zpomalená kontrola pošty. Jedna běžná zpráva o jedné holé větě prostého textu nebyla přijata do hodiny - pak jsem to vzdal a restart. Setkal se s tímhle někdo???

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 20 čer 2008 07:40

Drs píše:Ahoj, po nainstalovaní AVG 8.0 pozoruju velmi výrazné zpomalení nabíhaní webových stránek. Comodo firewall mi hlasi ze drtivou cast provozu networku zabira aplikace avgnsx.exe (AVG network scanner service). Nekdy klidne i 99 procent. Nevíte někdo jestli je to normální? Nemáte někdo zkušenosti? vážně nové AVGčko takhle zpomaluje internet? Díky Drs

Ještě malá poznámka, nemáš nahodou nainstalovanou JAVU?Mě se po odinstalování JAVY výrazně zrychlilo načítání webovek.Možná si s Javou Vista, nebo IE7 nerozumí.

fildanek
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod fildanek » 04 črc 2008 21:47

ja som mal tiez tento poblem...tak som avg odinstaloval a dal neco ine :D
AMD Athlon 64 Dual Core 5000+ 2X 1GB DDR2 Palit ATI HD4850 512MB,256-bit bus, GDDR3

Satik64
Level 1.5
Level 1.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Satik64 » 04 črc 2008 22:12

Měl jsem stejný problém, po instalaci AVG 8 se mě internet dost zpomalil, někdy třeba nešel půl minuty a hned potom chvilku šel, tak jsem zkusil vypnout nějaký webový štít a kontrolu odkazů a všechno jelo jak dřív :D
(myslím že takto blbne jenom nějaká starší verze, teď po přeinstalaci windowsu jsem si AVG 8 znovu stáhl a už takové problémy vůbec nemám, a to mám v AVG zapnuté všechno...
CPU: Intel i3 3220, GPU: AMD Radeon 7790, Paměť: 4GB RAM DDR3

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 04 črc 2008 22:41

Jen přihodím svůj názor na AVG 8, mám ho asi 3 měsíce a to jako plnou verzi z časáku CHIP. Stručně, v PC mi dělá neuvěřitelný bordel, dokonce jsem také poznal určitou nestabilitu systému a hlavně vytížení internetu, s tím ,že se mi zdá, že mě AVG také zpomaluje net, takže nejsi jediný, kdo si to myslí, dále když chci vypnout počítač, tak se AVG nikdy samo normálně neukončí a vždy vyjede tabulka, že program neodpovídá..takže jsem na notebooku nevěřícně vyzkoušel Aviru a paráda..takže od AVG jdu už pryč navždy..

Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Mirek1 » 04 črc 2008 23:20

Jakož to zastánce AVG 7.1-7.5-8 musím říct že tím posledním updatem to fakt pohnojili.Šel z PC ven,a to si ho ještě platím..no v září končí.Nyní ESS již mohu volně dýchat

Tomina:Plně souhlasím

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”