Při stahování větších souborů se opakovaně zblázní ZoneAlarm (7.0.473.000 pod XP) a zablokuje HTTP – během stahování nenačtu žádnou stránku žádným prohlížečem (Opera, FF, IE).
Že je to dílo firawallu je na bíle dni – když ho vypnu, zas všechno funguje.
Dá se ten problém vyřešit jinak, než vypínáním firewallu (resp. instalací jioného)?
Zone Alarm při downloadu blokuje HTTP Vyřešeno
Zone Alarm při downloadu blokuje HTTP
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zone Alarm při downloadu blokuje HTTP
Já bych problém vyřešil tak že bych přešel na Comodo měl jsem ZA a napsrostá nespokojenost

Re: Zone Alarm při downloadu blokuje HTTP
tento problem se vyskytuje u verze od verze
Me to blokuje http po delsi dobe nepouzivani nactenych stranek. A s downloadem nic spolecnyho. Nejsem si jist co to muze byt, mozna nastaveni, mozna naky casovy zamek, ale nic takoveho jsem u ZA nenasel.
moje soucasna verze je zapSetup_70_470_000_en.exe a jsem s ni spokojen.
Me to blokuje http po delsi dobe nepouzivani nactenych stranek. A s downloadem nic spolecnyho. Nejsem si jist co to muze byt, mozna nastaveni, mozna naky casovy zamek, ale nic takoveho jsem u ZA nenasel.
moje soucasna verze je zapSetup_70_470_000_en.exe a jsem s ni spokojen.
Re: Zone Alarm při downloadu blokuje HTTP Vyřešeno
Tak jsem nevydržel a nainstaloval nakonec Comodo. Líbí, spokojenost.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”