Pomoc s odstranenim viru
Re: Pomoc s odstranenim viru
Pocitac vypada zatim vporadku..je to kamosuv..tak na nem nemuzu na internet-ma jine nastaveni nez u me,tak to nevim(ted pouzivam sprostrednika muj laptop) zatim jedina chyba co se objevila, tak u NOD32..sem tam skoci ze to nenaslo socket, nebo neco takoveho..uvidim vice zitra jak se to chova..
Jsem zbyna05- omlouvam se ze pisu pod jinym nickem ale uz delsi dobu se mi tu neslo prihlasit. Ted k problému, jak jsem napsal už výše, počítač se chová dobře, vše funguje akorád to připojení nereaguje. Je to chyba v počítači, protože na stejném místě jsem zprovoznil do sítě i jiný PC. Nevim kde je chyba, modem jsem už zkoušel přeinstaloat. Připojení klasické přes pevnou od 02. Jesi máte nějaky napad, budu rád...děkuji.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby se ti nestáhla aktualizace tak ten krok přeskoč a pokračuj dál.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti: (kdyby ti aktualizace nešli tak
Update Malwarebytes' Anti-Malware a Launch Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan a klikni na tlačítko Scan
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti: (kdyby ti aktualizace nešli tak
Update Malwarebytes' Anti-Malware a Launch Malwarebytes' Anti-Malware, pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan a klikni na tlačítko Scan
- po proběhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”