Avast nejde odinstalovat, zadne *.exe nelze spustit Vyřešeno
Avast nejde odinstalovat, zadne *.exe nelze spustit Vyřešeno
vcera jeste avast slapal ok. dnes zapnu PC a avast nahlasil, ze se nespusti, dokud nezadam licencni cislo. zkousel jsem verzi pro 4.8 zhruba 14dnu. takze jsem zkusil avast odinstalovat. nejde. smazat adresar z total commanderu problem neresi, ale stejne sem toz kusil. nejde ani smazat, ze pry ho nejaky proces vyuziva. nevyuziva, o to jsem se postaral ve spravci uloh. nasledoval dalsi restart. novinka - nejde spustit zadny exe soubor. proste zadny. windows mi napise, ze nezna program, ve kterem by to mel otevrit klasicka tabulka, kdy vybirate pro neznamou priponu program...jako treba mkv otevri v KM playeru(prehravac na vsechny typy videa). takze to vidim blbe . nechapu, co se stalo..pisu z jineho PC, ptz nespustim ani web prohlizec..ma neznamou exe priponu 

Re: Avast nejde odinstalovat, zadne *.exe nelze spustit
system restore nejde spustit taktez, kdyby nekdo radil bod obnoveni...
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Avast! má na svých stránkách odinstalátor. Napadá mě jen, že jsi smazal, nebo špatně odinstaloval ovladače přidružené k avastu! Tím vlastně došlo ke ztracení části přidružovací cesty. Nevím jestli pomůže všechno přidružit ručně na zákožce Možnosti složky - > Typy souborů.
Došlo k tomu pravděpodobně tak, že jsi před odinstalací vnitřním odinstalátorem nezastavil všechny služby avast!u.
Každopádně by mělo pomoci opravit PC pomocí Konzoly pro zotavení z instalačky.
Došlo k tomu pravděpodobně tak, že jsi před odinstalací vnitřním odinstalátorem nezastavil všechny služby avast!u.
Každopádně by mělo pomoci opravit PC pomocí Konzoly pro zotavení z instalačky.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Jak odinstalovat avast! za použití nástroje aswClear:
Stáhněte aswClear.exe
http://files.avast.com/files/eng/aswclear.exe
na vaší pracovní plochu
Spusťte jej
Pokud jste instalovali avast! do jiného než výchozího adresáře, nalistujte jej. (Poznámka: Buďte opatrní! Obsah adresáře, který vyberete, bude smazán!!!
Stiskněte SMAZAT
Restartujte počítač
*****************************************************************************************************************************************
Stahni si SREng
- rozbal na plochu a spust ho
- zvol "zvol Smart Scan", nech nastaveni tak jak je
- zvol "Verify the digital signature of process modules"
- klik na "Scan"
- klik na Save Reports, uloz log na plochu a cely obsah logu zkopirujt sem
+
- Spusť ho a zvol možnost System Repair
- Na první záložce File Associations pokud bude zatrhnutý/vybraný některý čtvereček z výpisu, tak klikni dole na tlačítko Repair
Stáhněte aswClear.exe
http://files.avast.com/files/eng/aswclear.exe
na vaší pracovní plochu
Spusťte jej
Pokud jste instalovali avast! do jiného než výchozího adresáře, nalistujte jej. (Poznámka: Buďte opatrní! Obsah adresáře, který vyberete, bude smazán!!!
Stiskněte SMAZAT
Restartujte počítač
*****************************************************************************************************************************************
Stahni si SREng
- zvol "zvol Smart Scan", nech nastaveni tak jak je
- zvol "Verify the digital signature of process modules"
- klik na "Scan"
- klik na Save Reports, uloz log na plochu a cely obsah logu zkopirujt sem
+
- Spusť ho a zvol možnost System Repair
- Na první záložce File Associations pokud bude zatrhnutý/vybraný některý čtvereček z výpisu, tak klikni dole na tlačítko Repair
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Diky za pomoc, ale nezabralo. Jsem ted po cistem instalu win. Nebylo mozne spustit zadne *.exe. Tim padem ani autorun, zadny software, zkratka nic. Dulezita zachrana dat se nastesti povedla. Prosel sem vase rady od prvni do posledni, ale nezdarilo se. zkratka se nam tam neco pokazilo hluboko ve windows a reinstal byla jedina volba. presto dik.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”