Je to vir?Jak se ho zbavit?
Je to vir?Jak se ho zbavit?
Dobrý den,dnes ráno mi internet exploer nabídl aktualizaci.Přijmul jsem ji a ejhle.Nejede mě v počítaču několik programů(Windows media player,zoner,nero atd...vždy mě to hodí větu "Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást iertutil.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace." nevíte co stím?Budu za každou radu rád.Zkoušel jsem počítač projet AVG 2x a nic to nenašlo.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Je to vir?Jak se ho zbavit?
Zkus tu aktualizaci stáhnout znova.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
hm tk jsem to zkusil a ted se me zpane pc kliknu na muj ucet a vidim tam jen tapetu a nic jinyho to nedela...je to tk na vsech uctech...vubec nwm co mám delat

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
No tak vir to nebude protože aktualizace toho IE nemůže být škodná protože ti ji nabízí microsoft a ted když jsi zapnul PC tak vidíš jen tapetu a nic jiného??Tam bude vir ale uplně jiný AVgéčkem můžeš PC projíždět stokrát je to sprominutím "socka" radši si stáhni jiný pořádný antivir třeba NOD32.První co udělej je to že vlož log do sekce HijackThis návod máš v téhle sekci.
Notebook ASUS N61VN-JX079X Microsoft Windows 7 Professional
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud lze, vlož sem log z HijackThis (návod a popis v mém podpisu). Pokud ne, popiš svůj problém srozumitelně krok za krokem a pokud můžeš, doplň screenem.
Nouzový režim ti jde?
Nouzový režim ti jde?
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
pokud jsem pochopil tk ten HJT musim stahnout a nainstalovat na ten pc jenze kdyz snim nemuzu nic dělat tak jak to ta mám dat?A ješte prosím jak se spouští ten nouzový režím?
zapl jsem nouzoý režim ale pořád se můžu jenom přihlásit na ůčet a nic víc...prosím o radu
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A kúčtu Administrátora v NR se nelze přihlásit? Zobrazí se ti něco? Nebo máš jen černou orazovku?
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
když se NR přihlásím na ůčet administrátora tak mám černou obrazovku a v rozkách napsaný "nouzový režim" nic víc
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak stiskni win+r a do spustit dej explorer.exe, měla by ti najet plocha
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”