Bohužel se nic k lepšímu nezměnilo. Z nabídky Start nejde pustit ani Ovládací panely, W-Update se neotevře a nejde vyhledávat aktualizace, nejde vypalovat, nefunguje tisk do PDF, nejde tisk z nainstalované tiskárny, prostě hrůza.
Moc dík za mé otravování.
Karel
Nabořená a zavířená Vista
Re: Nabořená a zavířená Vista
To je to. Všechno nechodí, jak nechodilo, nejdou pustit aktualizace, když zavolám ze Start Ovládací panely, otevře se okno a po chvíli se prázdné zavře, nejde vypalování, nefunguje tisk na virtuální tiskárnu do PDF, nefunguje nově nainstalovaná tiskárna.... Je to prostě stejné, jako na začátku.
Dík za úžasnou péči. Ka
Dík za úžasnou péči. Ka
Takze testujeme dalej :)
1) Stiahni GMER, rozbal ho na plochu a spust. Program automaticky zacne scan (po jeho skonceni vloz log c. 1) - pokial pri scanovani nieco najde (=vyskoci nejake upozornenie), klik na "NO" a nastavis program podla obrazku:

Klik na "Scan". Po scane klik na "Save" a log c. 2 vloz sem.
Ak nic nenajde (=nevyskoci nic), zaskrtaj vpravo vsetko a spusti scan. Po jeho ukonceni klik na "Copy" a vloz log c. 2.
2) Stiahni na plochu CureIt. Zatial ho nespustat. Restart do nudoveho rezimu (>>klik<<) a v nom spravis nasledovne:
1) Stiahni GMER, rozbal ho na plochu a spust. Program automaticky zacne scan (po jeho skonceni vloz log c. 1) - pokial pri scanovani nieco najde (=vyskoci nejake upozornenie), klik na "NO" a nastavis program podla obrazku:

Klik na "Scan". Po scane klik na "Save" a log c. 2 vloz sem.
Ak nic nenajde (=nevyskoci nic), zaskrtaj vpravo vsetko a spusti scan. Po jeho ukonceni klik na "Copy" a vloz log c. 2.
2) Stiahni na plochu CureIt. Zatial ho nespustat. Restart do nudoveho rezimu (>>klik<<) a v nom spravis nasledovne:
- Spust program dvojklikom, zrus pripadne vyzvy na stiahnutie novsej verzie a klikni na "Start".
- Potvrd okna a automaticky zacne expresny scan. Ak sa pri tomto kratkom scane najdu infikovane subory, klikni na "Vyber vsetky" -> "Liecit" -> "Odstran neliecitelne".
- Vo vrchnom menu klikni na "Volby" -> "Zmenit Nastavenia" a vyfajkni Heuristicka analyza a Vyzva na akciu -> "OK". Vrat sa naspat do hlavneho menu, v nom zvol komplet scan a klikni na zelenu sipku naprvo pod logom Dr. Web.
- Ked bude scan hotovy, vo vrchnom menu klik na "File" a zvol "Uloz...". Uloz log na plochu, otvor v poznamkovom bloku a vloz ho sem. Nezabudni restartovat PC.
Nemam rad amaterizmus...
A adresat odkazu to vie :)
A adresat odkazu to vie :)
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dám radu - nikdy nekupuj a nepoužínej Vistu - nikdy
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek
= můj voříšek
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Michael Michael: Říkají ti kteří ji nikdy neměli... nepleť se do cizích tématů bez konstruktivních nápadů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Michael Michael
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak pardon. - jen jsem chtěl napsat co jsem slyšel - chtěl jsem pomoct.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
= můj voříšek
= můj voříšek
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”