nevyžádaná změna nastavení

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

janiice
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

nevyžádaná změna nastavení

Příspěvekod janiice » 10 led 2011 16:20

Ahoj, chtěla bych požádat o pomoc.
Mám HP notebook s XP Windows a před nedávnem se změnilo po restartu uživatelské prostředí, počítač byl nastaven, jako by Windows byly právě nainstalovány, zmizely položky z plochy, posledními spuštěnými programy je prohlídka Windows, pozadí plochy změněno na defaultní, stejně tak spodní lišta výchozí. Taky nefungují aplikace, které byly nainstalované a zachovaly si v programové nabídce ikonku; jiné zmizely úplně. Po dalším restartu se nastavení změnilo zase zpátky, tak jak bylo naposledy. Mám nainstalovaný AVGčko a projížděla jsem systém detailním testem Malwarebytes' Anti-Malware, který nic nenašel.
Děkuju. janiice

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: nevyžádaná změna nastavení

Příspěvekod Pic » 10 led 2011 18:54

Vlož log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o pomoc. Odborníci na viry všeho druhu poradí. Návod najdeš v této sekci. AVG toho moc nenajde.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

janiice
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: nevyžádaná změna nastavení

Příspěvekod janiice » 13 led 2011 12:01

moc díky :-)

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”