Ahoj všem, používám program skype a vše funguje tak jak má, až na to, že když telefonuji občas se mi stane, že druhé straně se do sluchátek ozve krátký a nesmírně pronikavý "pištivý" zvuk.. přilehavě cizím slovem by se to dalo vyjádřit jako "sqeek" ja sam tento zvuk ve sluchátkách neslyším a mě samotnému se toto nestalo. vždycky jen někomu s kym jsem telefonoval. Kamarad mi poradil ať si nahrávám hovor po skype jestli ten zvuk bude v té nahrávce slyšet. udělal jsem to a slyšet tam byl jen velmi potichu a podle mě to byla zpětná vazba která se ozvala ze sluchátek člověka na druhé straně. Zvuk je natolik pronikavý že v ten moment nejde mít na uších sluchátka. tento problem se mi stal s několika uživateli takže by nemělo jit o problem jednoho člověka na druhé straně.
právě jsem na netu našel člověa se stejnym problemem. nakonec ho vyřešil tak, že si koupil jiny headset a bylo o v pořadku.. od te doby se ten divny zvuk už neozval. tolik pro některé kterým se podobný problem mohl přihodit..
pry je problem s impedancí některých druhů sluchátek. odkaz na stránku kde se píše o onom problemu stačí vyhledat " sqeek " nebo uživatele " renaudforumskype "