Crack na Nod32
Crack na Nod32
Dobře,dobře tak pokud jsem tím někoho popudil tak jsem svůj příspěvek tímto odstranil.
Naposledy upravil(a) halancik dne 25 bře 2007 18:38, celkem upraveno 1 x.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
K tomu mohu jen doporučit každý crack, co si stáhneš otestuj najdřív na VIRUSSTOTALU. Osobně NOD nemám
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
Upraveno. V rozporu s pravidly fóra! 

Naposledy upravil(a) memphisto dne 09 říj 2008 00:53, celkem upraveno 1 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Mimochodem tady proběhla debata o warez a ty si tady se dvěma hvězdičkami a registrací od 3.11.2005 dáváš žádost o link na crack ?????Ještě k tomu tak profláklej jako je na Nod 32.
Někdy mě lidi se*ou.
Ještě aby jsi to měl komplet ,tak tady máš konkrétní problém z pohledu Ltb (Site Admin)
Někdy mě lidi se*ou.
Ještě aby jsi to měl komplet ,tak tady máš konkrétní problém z pohledu Ltb (Site Admin)
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- Avalanche
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nechce se mi zakládat nové téma, když už alias75 začal.
Mám jednu otázku: Mám originálku Operaci flashpoint platinum. Výrobce mi dal serial number na takových papírových obalech na CD. Časem jsem ty obaly asi vyhodil......takže sem bez klíče. Do jaké míry je legální si ten klíč obstarat někde na netu? Sad Sad
Mám jednu otázku: Mám originálku Operaci flashpoint platinum. Výrobce mi dal serial number na takových papírových obalech na CD. Časem jsem ty obaly asi vyhodil......takže sem bez klíče. Do jaké míry je legální si ten klíč obstarat někde na netu? Sad Sad
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”