nelze pod systemem spustit exe soubory
nelze pod systemem spustit exe soubory
zdravim, kamoska mi volala, ze ma zavirovanej komp .. tak sem tam prijel a videl, co sem este nevidel .. vetsina (skoro vsechny) co mely vyhazeny zastupce na plose (i ve start nabidce) meli ikonu "neznamyho souboru", a pri pokusu o otevreni (exace!!) to vyhodilo hlasku, ze soubor nelze otevrit, jestli chci vyhledat vhodny program pomoci webove sluzby nebo vybrat program, ve kterym to chci otevrit .. to samy u cilu tech zastupcu .. takze pod systemem nelze otevrit vicemene (snad krome win media playeru) zadnej program, to samy pri pokusu instalaci cehokoli z cedecka .. zkusil sem do nouzaku, a obnoveni systemu, avsak nebylo z ceho obnovovat .. pac body obnoveni tam nebyly .. tak sem to zkusil preinstalovat, ovsem po preinstalaci XPcek se to chova furt stejne .. chtela zazalohovat fotky, tak sem to pripojil pod muj komp, sjel to nodem, ten nasel WIN32/Adware.WhenU.SaveNow aplikace na ctyrech umistenich a smazal .. zkusim ted project ten disk jeste nakejma utilitama pod mym pc, a zkusim ho pak zapojit zpatky, ale moc sanci tomu nedavam .. asi to pak formatnu a nainstaluju nacisto, protoze nic jinyho mi nenapada ..
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Radix píše:Taky mně nejdou v systému spustit exe soubory, ale nijak si na to nestěžuju.
Mám Linux.
Mně zase nejdou v systému spustit rpm balíčky, ale nijak si na to nestěžuju. Mám Windows.
Lidé jako ty, kteří píšou nesmyslné příspěvky o Linuxu do témat o Windowsu nedělají Linuxu moc dobrou reklamu.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”