Comodo firewall - registrace
- Tomáš Tomšíček
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Comodo firewall - registrace
Poradí mi někdo,jak zaregistrovat nově nainstalovaný Comodo firewall?Na Comodu jsem se zaregistroval,klíč mi emailem přišel,jen se mi doposud nepodařilo zjistit,kam jej vložit.Díky
TomTom
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Neznám tento program, ale někdy to bývá v nápovědě (Help) a záložka about "program". Tam se někdy najde místo pro registraci, či vložení klíče (key).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli si dobře pamatuji tak to po mě když jsem ho zkoušel nechtělo registraci.
Tady se dočteš víc: Comodo Firewall Pro
Important Note. As of January 2007, Comodo Firewall Pro no longer requires registration. Instead of registering here, we advise all users to download the latest version.
Tady se dočteš víc: Comodo Firewall Pro
- Tomáš Tomšíček
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tomáš Tomšíček píše:Registrace tedy od ledna není nutná.Díky za pomoc a zase někdy!
Cožééé??? Já mám stáhnutou aktuální verzi Comoda ze stahuj a vždycky mi to sem tam vyhodí okno abych vložil registr. klíč... dal jsem get free... vyplnil mail na internetu a přišel mi normálně klíč, vložil jsem ho tam, ale nezalo mi ho to, error.. a šlus... a hláška o registraci je tam furt...
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Problém je v tom že na stahuj se nachází starší verze. Doporučil bych ti stáhnout aktuální verzi přímo ze stránek výrobce: Comodo Firewall Pro 2.4.18.184
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
fredik píše:Problém je v tom že na stahuj se nachází starší verze. Doporučil bych ti stáhnout aktuální verzi přímo ze stránek výrobce: Comodo Firewall Pro 2.4.18.184
Dík dobrá rada..
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”