Procital jsem tu mnoho prispevku a snad by to mohlo byt tou velice super aktualizaci microsoftu: nejdrive mi to odepsalo drivery ke zvukovce. ok, stahnuti novych to vyresil, zvukovka slape jak ma, ale problem s DLL stale zustava.
Nejakych 30% programu mi nejde spustit a vypise to hlasku podobnou tehle => C:\Windows\system32\shell32.dll zabrala rozsah adres vycleneny pro systemove knihovny ... nebo zabrala celou pamet.
Je to stale problem one skvele aktualizace? stahl jsem si hotfix, jak jsem se nekde tu docetl - nepomohl. nebylo by jednodussi odinstalovat onu aktualizaci? jenze nevim jeji cislo. prgram CCleaner mam, takze by to mozne bylo. snad i se stabilnim vysledkem.
za pripadne rady dekuji
DLL se mi zblaznily
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus originální hlášku zadat do Google, třeba něco najde. Ale musíš zadat skutečně originální hlášku, ne jen něco podobného. Případně ji dej sem a podíváme se po netu, co to je za problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
chyba RemoveWGA.exe - nepovolene premisteni systemove knihovny DLL. pri pokusu o spusteni programu Remove WGA(ted uz jej nepotrebuji, ale pro demonstarci problemu :) ) => Systemova knihovna DLL user32.dll byla premistena v pameti. Aplikace nebude pracovat spravne. Duvodem k premisteni bylo, ze knihovna DLL C:\WINDOWS\system32\Shell32.dll zabrala rozsah adres vycleneny pro systemove knihovny DLL systemu Windows. Dodavatel knihoven DLL by mel dodat novou verzi.
to stejne - chyba GameMon.des - nepovolene premisteni systemove knihovny DLL
jeste mi to psalo i u jine knihovny, ne jen shell32.dll. to byl ale jiny program. ted si nevzpomenu :-/
to stejne - chyba GameMon.des - nepovolene premisteni systemove knihovny DLL
jeste mi to psalo i u jine knihovny, ne jen shell32.dll. to byl ale jiny program. ted si nevzpomenu :-/
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
tady se to řešilo,ale já to nesledoval
viewtopic.php?p=69628&highlight=#69628
viewtopic.php?p=69628&highlight=#69628
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”