Windows Defender

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

jiribori
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Windows Defender

Příspěvekod jiribori » 21 bře 2006 15:04

Asi minulý týden mi na Defendru naskočila aktualizace. Já dal aktualizovat, ale aktualizace se stáhla a když dám instalovat, tak se mi objeví PC byl úspěšně aktualizován, ale nic se v Defendru neaktualizuje. A ihned se mi objeví v dolní liště Winů nová aktualizace - úplně ta samá. To vše se děje od minulého týdne. Předtím to šlo vše v pohodě. Kde je problém? Nemáte někdo podobné zkušenosti?

Reklama
black.vagabond
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Aktualizace Defenderu

Příspěvekod black.vagabond » 05 lis 2006 10:50

Zdravim...
Mam dotaz na aktualizaci Win. Defendru. Stahnul jsem si posledni verzi ze stahuj.cz, nainsatloval bezproblemove, akorat mi nejede aktualizace. Pri pokusu o aktualizaci databaze mi to hodi tohle: Error found: Code 0x80004002
Nevite nekdo co s tim?! Diky za radu!!!

-Milan64-
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod -Milan64- » 09 pro 2006 15:55

Nejde mi to také,ale někde jsem se dočetl,že to bude v průběhu tohoto měsíce v aktualizaci Windows.Takže trpělivost.MICROSOFT nestihá!!!!Ahoj.
Snad vše se dá vyřešit.Chce to trpělivost.

mijaja
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mijaja » 09 pro 2006 21:23

Aktualizace funguje - vlastně ne aktualizace, ale vyšší verze. A ta je zase podmíněna ověřením. Stahneš si zase z jejich stránek nějaký plugin - WGAPluginInstall.exe - nainstaluješ, potom ještě nějaký GenuineCheck.exe a spustíš jej. Ten ti vygeneruje nějaký kód, který zadáš na stránce Windows Update a teprve potom ti to dovolí stáhnout novou verzi Defenderu.

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 09 pro 2006 22:30

Také jsem se stím potýkal , ale kod jsem nikde nepsal. Jaké je číslo té nové verze ?

Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 10 pro 2006 12:08

To je ona co mám. :D

-Milan64-
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod -Milan64- » 10 pro 2006 15:56

Na stáhnutí nové verze Windows Defender jsou k dispozici dvě verze.Jedna má 4.9MB a druhá 7.1MB.Je třeba zkusit která z těchto dvou instalací se hodí na tvůj PC.Stáhni si je vyzkoušej a instaluj.Máš-li legální Windows pak je to otázka dvou minut.
Snad vše se dá vyřešit.Chce to trpělivost.

xyjerry57
nováček
Stav:

Windows Defender

Příspěvekod xyjerry57 » 30 dub 2007 09:30

Proč nejdou nainstalovat aktualizace pro program Windows Defender? Jako každý jiný program od Microsoftu stahuje akzualizace z webu, tento program potřebuje specíální program Publisher, aby se mohl sám aktualizovat, vez něj hodí hlášku Error Found plus nějaké číslo, pokud Publisher chcete a zároveň aktualizace z Defenderu, stačí zajít na http://www.windowsupdate.com (s Internetem Explorerem 5.5 a výš) a web vám sám nabídne tento program nainstalovat, bez něj totiž aktualizace nepůjdou.[/b]

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”