Windows Defender
- jiribori
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Windows Defender
Asi minulý týden mi na Defendru naskočila aktualizace. Já dal aktualizovat, ale aktualizace se stáhla a když dám instalovat, tak se mi objeví PC byl úspěšně aktualizován, ale nic se v Defendru neaktualizuje. A ihned se mi objeví v dolní liště Winů nová aktualizace - úplně ta samá. To vše se děje od minulého týdne. Předtím to šlo vše v pohodě. Kde je problém? Nemáte někdo podobné zkušenosti?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Aktualizace Defenderu
Zdravim...
Mam dotaz na aktualizaci Win. Defendru. Stahnul jsem si posledni verzi ze stahuj.cz, nainsatloval bezproblemove, akorat mi nejede aktualizace. Pri pokusu o aktualizaci databaze mi to hodi tohle: Error found: Code 0x80004002
Nevite nekdo co s tim?! Diky za radu!!!
Mam dotaz na aktualizaci Win. Defendru. Stahnul jsem si posledni verzi ze stahuj.cz, nainsatloval bezproblemove, akorat mi nejede aktualizace. Pri pokusu o aktualizaci databaze mi to hodi tohle: Error found: Code 0x80004002
Nevite nekdo co s tim?! Diky za radu!!!
- mijaja
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Aktualizace funguje - vlastně ne aktualizace, ale vyšší verze. A ta je zase podmíněna ověřením. Stahneš si zase z jejich stránek nějaký plugin - WGAPluginInstall.exe - nainstaluješ, potom ještě nějaký GenuineCheck.exe a spustíš jej. Ten ti vygeneruje nějaký kód, který zadáš na stránce Windows Update a teprve potom ti to dovolí stáhnout novou verzi Defenderu.
Windows Defender
Proč nejdou nainstalovat aktualizace pro program Windows Defender? Jako každý jiný program od Microsoftu stahuje akzualizace z webu, tento program potřebuje specíální program Publisher, aby se mohl sám aktualizovat, vez něj hodí hlášku Error Found plus nějaké číslo, pokud Publisher chcete a zároveň aktualizace z Defenderu, stačí zajít na http://www.windowsupdate.com (s Internetem Explorerem 5.5 a výš) a web vám sám nabídne tento program nainstalovat, bez něj totiž aktualizace nepůjdou.[/b]
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”