Ahoj
Asi mesiac dozadu môj počitač v práci uplne zblbol. Nedokážem dať mäkčeň a dlžeň na velké písmená. Pri stlačení klávesi dlžeň hned sa mi nahodia dva ... ´´ ....a to iste aj pri mäkčeni .....ˇˇ..... Robi to všade aj word, textak, i dos. Bol tu i firemný informatik a nepodarilo sa mu to že take niečo ešte nevidel. Poradil že mam spustiť NOD ked pojdem domov.
Dakujem za každu pripomienku...
//upraven nadpis
//Baron Prášil
problém se psaním háčků a čárek
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
POstup vašeho informatika by se zřejmě shodoval s naším nejprve se ujistíme že je PC SW čistý tedy nezavirovaný (Nod my používáme neplacený Mwav) po té kontrola logu HIjackThis dále kontrola nastavení znakové sady a dál Hýn sa hukáže. takže bych to nechal na něm pokud je to možné neboď víme jak to dopadne když se podkají dva kohouti na jednom smetišti.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
zkus se podívat tady: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=1 ... +h%E1%E8ky
řešila se tam stejná věc
řešila se tam stejná věc
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen douška pro Karlose slovenčina používá čárku nad L odtud dlžeň a jen kdybych si vzpoměl kam cpou jinak háček než my. Takže to co je zde psáno mi prostě po slovensku připadlo normální. Navíc když prohodíš českou a slovenskou znakovou sadu dozvíš se věci záleží jak to má nastavené.
Teď mi tak napadá jak se řekne slovensky háček myslím v textu? Hofgh
Teď mi tak napadá jak se řekne slovensky háček myslím v textu? Hofgh
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”