prosím o pomoc. Zakoupil jsem si elektronickou verzi Norton internet security 2013 (přístupový kód). Když jsem si však z netu stáhnul trial verzi tohoto softwaru, po spuštění instalace mi píše: NIS nebude provádět instalaci v režimu kompatibility. Zavřete okno a poté spusťte instalační program v běžném režimu.
Jelikož jsem měl v PC nějakou zkušební verzi Nortonu na 60 dní nainstalovanou výrobcem (již nevím, jaký tip, pc mám od roku 2008), myslel jsem, že tam něco zbylo a tluče se s novou instalací.Zkusil jsem tedy použít Norton Removal Tool. Také jsem v PC měl McAfee. Našel jsem nějaký soubor, který měl udělat podobnou službu jako zmíněný Norton Removal Tool. Ale po všech těchto operacích nic. Stále stejná hláška. Zkusil jsem vypnout i firewall ve windows. V PC jsem tak před měsícem a půl formátoval disk (poslední rok jsem tam měl AVG 2012 - předpokládám, že formátem se všechny soubory odstranili). Jako ochrana mi sloužil právě ten norton nainstalovaný výrobcem spolu s McAfee. Možná se to i nějak tlouklo, nevím.Norton mi poslední dva týdny psal, že mám zastaralou databázi virů a mám jej aktualizovat. Aktualizace se ale nedařila. Tak jsem to ignoroval,následně odinstaloval a nechal tam ten MacAfee. Až po týdnu jsem se rozhodnul zakoupit NIS 2013. Asi to byla chyba a měl jsem to zkusit nějak upgredovat.
Jinak můj OS jsou Win Vista 32 home premium.
Už si nevím rady. Poslední možnost je znovu formát disku, ale do toho se mi zatím moc nechce. Nejsem moc velký pc expert, proto prosím o radu, co s tím. Pokud možno polopaticky

Díky Tomas