Nelze naistalovat Norton internet security 2013

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Tom10
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nelze naistalovat Norton internet security 2013

Příspěvekod Tom10 » 27 úno 2013 08:52

Dobrý den,

prosím o pomoc. Zakoupil jsem si elektronickou verzi Norton internet security 2013 (přístupový kód). Když jsem si však z netu stáhnul trial verzi tohoto softwaru, po spuštění instalace mi píše: NIS nebude provádět instalaci v režimu kompatibility. Zavřete okno a poté spusťte instalační program v běžném režimu.
Jelikož jsem měl v PC nějakou zkušební verzi Nortonu na 60 dní nainstalovanou výrobcem (již nevím, jaký tip, pc mám od roku 2008), myslel jsem, že tam něco zbylo a tluče se s novou instalací.Zkusil jsem tedy použít Norton Removal Tool. Také jsem v PC měl McAfee. Našel jsem nějaký soubor, který měl udělat podobnou službu jako zmíněný Norton Removal Tool. Ale po všech těchto operacích nic. Stále stejná hláška. Zkusil jsem vypnout i firewall ve windows. V PC jsem tak před měsícem a půl formátoval disk (poslední rok jsem tam měl AVG 2012 - předpokládám, že formátem se všechny soubory odstranili). Jako ochrana mi sloužil právě ten norton nainstalovaný výrobcem spolu s McAfee. Možná se to i nějak tlouklo, nevím.Norton mi poslední dva týdny psal, že mám zastaralou databázi virů a mám jej aktualizovat. Aktualizace se ale nedařila. Tak jsem to ignoroval,následně odinstaloval a nechal tam ten MacAfee. Až po týdnu jsem se rozhodnul zakoupit NIS 2013. Asi to byla chyba a měl jsem to zkusit nějak upgredovat.
Jinak můj OS jsou Win Vista 32 home premium.
Už si nevím rady. Poslední možnost je znovu formát disku, ale do toho se mi zatím moc nechce. Nejsem moc velký pc expert, proto prosím o radu, co s tím. Pokud možno polopaticky :smile:
Díky Tomas

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Nelze naistalovat Norton internet security 2013

Příspěvekod petr22 » 27 úno 2013 09:02

Zkontroloval jsi to co ti to pise - jestli nemas nastaveno spusteni v rezimu kompatibility? Nejspis na setup.exe nebo cim se spousti instalace

Tom10
nováček
Stav:

Příspěvekod Tom10 » 27 úno 2013 09:06

Já vím, že to bude znít hloupě, ale jak se to zkontroluje.

Díky

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 27 úno 2013 10:14

Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
do sekce HiJackThis.
a popiš problémy.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”