Dobrý den,
mám problém s Virusem policie ČR. Po návštěvě webové stránky, mě naběhl virus police ČR. Nejde nic, nedostanu se ani do nouzového režimu.
Jedná se systém XP SP2, Antivirus Avast. Prosím o pomoc - naléhavé, pc potřebuji. Děkuji
Virus policie ČR - naléhavé
-
- Pohlaví:
Re: Virus policie ČR - naléhavé
Do nouzáku by ses měl dostat a použít bod obnovení. Máš k dispozici další PC?
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Přes F8 by ses měl dostat do Nouzového režimu (že se tam nedostaneš se mi trochu nezdá
), v Nouzovém režimu použij program Malwarebytes Anti malware s jehož pomocí by se měl virus odhalit a Ty jej jen smažeš.
A především používej funkci HLEDAT, už toho tady o tomhle viru bylo napsáno mraky

A především používej funkci HLEDAT, už toho tady o tomhle viru bylo napsáno mraky

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Berte to jako fakt a nebádejte nad tím. Do nouzáku se prostě nedostanu. Jakmile naběhne nouzák - do 2 sec. tam je zase ta s*ačka.
-
- Pohlaví:
Ty seš nějakej nabroušenej.
Stáhni http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/ vypal jako bootovací a tam máš antiviry na kontrolu systému.

Stáhni http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/ vypal jako bootovací a tam máš antiviry na kontrolu systému.
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
My nad tím bádat nebudeme, nás to netlačí. Ale podle mě někde děláš chybu. Zkus postup podle BS.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Kluci, nejsem nabroušenej, jedině mě štve ten virus a ti lidi, co to vytvářejí. Venku tak krásně a já se tady drbu s počítačem
Zkusím postup od BS.
díky

-
- Pohlaví:
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
V pohodě. Jen Ti ještě řeknu, že postup, který jsem Ti napsal, jsem naprosto bez problémů použil předevčírem na PC mé manželky a chodí dál.
PS: Ty voe, prej "kluci"
Tak abys věděl: Bavíš se tu se dvěma "dědky" těsně před šedesátkou

PS: Ty voe, prej "kluci"

Však můžete cejtit mladě, ne? 

- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No to si piš

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Já jsem se tohohle viru zbavil tak, že jsem PC odpojil od internetu. V tom okamžiku obraz na monitoru zmizel, objevilo se normální prostředí a v něm jsem si udělal posun k nejbližšímu bodu obnovení. Pak už se virus neobjevil.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”