Virus policie ČR - naléhavé

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Sedli
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Virus policie ČR - naléhavé

Příspěvekod Sedli » 18 dub 2013 10:33

Dobrý den,
mám problém s Virusem policie ČR. Po návštěvě webové stránky, mě naběhl virus police ČR. Nejde nic, nedostanu se ani do nouzového režimu.
Jedná se systém XP SP2, Antivirus Avast. Prosím o pomoc - naléhavé, pc potřebuji. Děkuji

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Virus policie ČR - naléhavé

Příspěvekod guest » 18 dub 2013 10:50

Do nouzáku by ses měl dostat a použít bod obnovení. Máš k dispozici další PC?

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 18 dub 2013 10:53

Přes F8 by ses měl dostat do Nouzového režimu (že se tam nedostaneš se mi trochu nezdá ;) ), v Nouzovém režimu použij program Malwarebytes Anti malware s jehož pomocí by se měl virus odhalit a Ty jej jen smažeš.

A především používej funkci HLEDAT, už toho tady o tomhle viru bylo napsáno mraky :evil:
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Sedli
nováček
Stav:

Příspěvekod Sedli » 18 dub 2013 10:56

Berte to jako fakt a nebádejte nad tím. Do nouzáku se prostě nedostanu. Jakmile naběhne nouzák - do 2 sec. tam je zase ta s*ačka.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 18 dub 2013 11:00

Ty seš nějakej nabroušenej. :-(

Stáhni http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/ vypal jako bootovací a tam máš antiviry na kontrolu systému.

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 18 dub 2013 11:03

My nad tím bádat nebudeme, nás to netlačí. Ale podle mě někde děláš chybu. Zkus postup podle BS.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Sedli
nováček
Stav:

Příspěvekod Sedli » 18 dub 2013 11:06

Kluci, nejsem nabroušenej, jedině mě štve ten virus a ti lidi, co to vytvářejí. Venku tak krásně a já se tady drbu s počítačem :lol: :lol: Zkusím postup od BS. ;-) díky

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 18 dub 2013 11:08

V pohodě. Jen Ti ještě řeknu, že postup, který jsem Ti napsal, jsem naprosto bez problémů použil předevčírem na PC mé manželky a chodí dál.

PS: Ty voe, prej "kluci" :lol: Tak abys věděl: Bavíš se tu se dvěma "dědky" těsně před šedesátkou :lol: :lol: :lol:

Sedli
nováček
Stav:

Příspěvekod Sedli » 18 dub 2013 11:24

Však můžete cejtit mladě, ne? ;-)

peyrac10
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod peyrac10 » 18 dub 2013 11:30

No to si piš :lol: :lol:

CarlosGonzalez
nováček
Stav:

Příspěvekod CarlosGonzalez » 20 dub 2013 16:12

Já jsem se tohohle viru zbavil tak, že jsem PC odpojil od internetu. V tom okamžiku obraz na monitoru zmizel, objevilo se normální prostředí a v něm jsem si udělal posun k nejbližšímu bodu obnovení. Pak už se virus neobjevil.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”