Jaky antivir?

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 27 čer 2007 23:13

Baron Prášil píše:Avira nehlídá email.

Když používáš Thunderbirda tak to zas tak moc nevadí...

Moje očkování PC proti virům:

Antivir: Avira
Firewall: Ashampoo
Antispybot: Rezidentní Spybot Search&Destroy
E-mail: Thunderbird
Browser: Firefox & Opera

All Free! :lol: :lol: :lol:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Reklama
SilentLamb
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod SilentLamb » 28 čer 2007 21:54

Já zkoušel teď Nortona a spokojenost nic moc, nehorázně zbržděnej poč, teď mi vypršela licence a zase to fachá v poho, nevím možná toho nortona neumim jen nastavit, ale vrátil jsem se k NODu, plus musim najít něco proti spyi...........

wichin
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wichin » 28 čer 2007 23:05

nod 32-dobrá volba.... Ochrana před viry není jen záležitostí dobrého antivirovém programu. Tomu, kdo má mozek hladký jako dětskou prdelku nepomůže ani jeden z uvedených a dobře nastavených antivirových programů.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

re

Příspěvekod jarod72pm » 29 čer 2007 20:08

no jel jsem na AVS tedy active virus shield a co jsem vyskoušel aviru tak na ni nedam dopustit!
a podle posledních testu ma daleko mín planých poplachů jako NOD32 a jeji heueristika(nebo jak se to píše :lol: ) je na stejné úrovni a nezatěžuje komp + je rychlejší jak nod při testu PC no a tu angličtinu nějak přetrpím a mail taky (stejně to peru přes seznam z domu tak co no)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”