Pomoc s používáním MWAV Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

anonym_2
Pohlaví: Nespecifikováno

Pomoc s používáním MWAV

Příspěvekod anonym_2 » 16 črc 2007 09:12

Z odkazu jsem si stáhnul program MWAv, po otevření se objeví titulní strana a program se automaticky rozběhne. Po chvilce ho zastaví spyware terminátor s dotazem zda činnost povolit nebo zakázat. Dám povolit a dotaz je tu znova atd. A kdyby mě to nepřestalo bavit, tak tu klikám doteď. Může mi někdo poradit?

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 16 črc 2007 12:07

Když ti ta tabulka vyskočí, tak nejde zatrhnou, aby si to ST pamatoval?

anonym_2

Vyřešeno

Příspěvekod anonym_2 » 16 črc 2007 12:26

Okénko aby si pamatoval tuto činnost zatržené mám

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 16 črc 2007 12:42

Tak jsem si teď nainstaloval ST, abych se Vám podíval. V nastavení rezidentního štítu je funkce monitor aplikací. Jakou máte nastavenou úroveň zabezpečení? Zkuste jí kdyžtak trochu snížit a snad by to už nemělo otravovat.

anonym_2

Příspěvekod anonym_2 » 16 črc 2007 13:36

Nastavenou mám obranu proti škodlivémuSW a neznámý přístup. Někde jsem tady četl zásadu že pokud se mému antiviru stažený program nelíbí, mám smazat ten program

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 16 črc 2007 17:51

Nemám ST rezidentně, takže se nedostanu ke všemu co vy, ale měl jsem namysli tohle: Rezidentní štít-Monitor aplikací a tam zkusit zmenšit úroveň zabezpečení. Jestli jsem to už dělal, tak se omlouvám a žádný jiný postup mě nenapadá.

Jestli nevěříte staženému mwav.exe souboru, tak si ho můžete nechat zkontrolovat třeba na http://www.virustotal.com

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”