Dobrý Den
A jsem tu zase s novou prosbou o pomoc :)
Mám stažený Avira Free Antivirus a vyplo mi to Web Protection který za normálních podmínek funguje a upozornuje na návštěvu stránek kde jsou viry atp.
Zkoušel jsem ho stáhnout znovu a pořád stejný problém. Naskočilo mi to až po práci s programy viewtopic.php?f=47&t=111743 :)
Avira Free Antivirus Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Avira Free Antivirus
Patrně avira přebírá velení
, asi ten webprot. to bude chtít odebrat...

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučil by jsi mi nějaký Free Antivirus? Kterej nespamuje každý den zakoupením lepších balíčků od jejich společnosti atp? :) Ta Avira Free Antivirus je fakt dobrá,oznamuje před navštívením webových stránek kde jsou viry , zabranuje vyskakování oken :) Nebo tedy zabranovala :) Ted to nejde :(
- Lurthis
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ta Avira je spolehlívá. A za ten odkliknutej křížek, mi to vyhovuje
.

Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.
Tak si k ní pořiď Malwarebytes Anti-Malware. Je to taková prává záchranná ruka k Antiviru, blokuje stránky a dokonce zachytí i nějakou tu havěť na kterou třeba Avira nepříjde.
No já používám už x let jen avast free, a jen symbolicky spuštěný s windows firewalem.. a pohoda. (podezřelé stránky si hned blokne)
(sem tam to pro klid na duši projedu, Malw. Anti-M. / adawar./hijack... kontrolou a nikdy nález)
--------
Chce to koukat co instaluješ, kam lezeš, co otvíráš ...
(sem tam to pro klid na duši projedu, Malw. Anti-M. / adawar./hijack... kontrolou a nikdy nález)
--------
Chce to koukat co instaluješ, kam lezeš, co otvíráš ...

Naposledy upravil(a) jaojao dne 04 črc 2013 11:05, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
AVAST. Stejně jako Avira má webrep a kontroluje weby a linky. Je free a zbytečně moc neotravuje hláškami. Ty se ale dají vypnout.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuju už ho instaluju. Avira není špatná ale ta komunikace.Na každej update se 3x zeptá nabídne vám nový produkt a navíc mi nefunguje po cca 5 letech užívání. No je čas na změnu
Děkuju 

- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Od doby, co mi Avast pustil do počítače několik virů, které Avira normálně chytla jsem ohledně Avastu velice skeptický...
Tu skvělou detekci virů prostě nenahradíš jiným antivirem, který je zdarma.
Za mně rozhodně Avira... Ty odkliknuté, otravné hlášky Ti za tu skvělou detekci rozhodně stojí.
Tu skvělou detekci virů prostě nenahradíš jiným antivirem, který je zdarma.
Za mně rozhodně Avira... Ty odkliknuté, otravné hlášky Ti za tu skvělou detekci rozhodně stojí.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
MarekPlocek píše:Děkuju už ho instaluju.
Až ji vykopneš, tak po ní pozametej( registry, složky,...), antiviry všeobecně jsou dost vlezlé ...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na Aviru existuje nástroj, který ty otravné okna sám zavírá. Já mám AVAST už snad 5 let a neměl jsem problém s viry a to nejsem na netu žádný svatoušek
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
jaojao píše:MarekPlocek píše:Děkuju už ho instaluju.
Až ji vykopneš, tak po ní pozametej( registry, složky,...), antiviry všeobecně jsou dost vlezlé ...
Děkuji za připomenutí :) Projedu vše přez CCcleaner :)
A memphisto? mužu ješte dotaz? Avast je na 30 dní zdarma a když se zaregistruji nebudou mi chodit žádne spamy abych koupil lepší verzi a nebudou poté zneužívat mé osobní údaje? A neměl bych se radši zaregistrovat pod jinou e-mailovou adresou a jménem? Jen tak pro bezpečnost :)
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”