po instalaci antiviru mi přišel mail

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

karel 2
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: po instalaci antiviru mi přišel mail

Příspěvekod karel 2 » 06 črc 2013 22:12

Jo taky jsem se zaregistroval jak píšeš a pak mi přišel od Avast mail abych zadal password. Vyplnil jsem heslo, ověření hesla a vytvořilo mi to účet. Bylo tam napsáno, že když někomu doporučím avast a on si ho stahne tak se mi zato budou připočítávat jakoby peníze a až dosáhnu určitý částky tak si můžu stáhnout licenci asi internet security zdarma. Raději jsem účet zrušil.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 06 črc 2013 22:17

To je neškodné... Ten účet byl pravděpodobně kvůli tomu, kdyby jsi chtěl později koupit placenou verzi. Já jsem spokojen s free variantou a placenou nechci a proto si mail vymýšlím. AVAST máš ale registrovaný na rok, ne?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

karel 2
nováček
Stav:

Příspěvekod karel 2 » 06 črc 2013 22:23

Jo na rok. Taky si vymějšlím ale mailovku jsem dal svoji :idea: Narazil jsem na tohle http://www.avast.com/cs-cz/lp-fr-virus- ... p_vbd=1489 ale žádný peníze to po mě zaplatit nechtělo na žádnej účet, nikam tak snad to bude v suchu.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 06 črc 2013 22:26

Bude to Ok. To jen nabízí placenou variantu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”