PLS HELP - Vice antiviru mi zpusobilo ->

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Nykll
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

PLS HELP - Vice antiviru mi zpusobilo ->

Příspěvekod Nykll » 21 srp 2007 12:37

čaute všichni. jednoho "krásneho" dne jsem se rozhodl že si pořádně projedu pc jestli tam nemám vir. nejdříve jsem ho projel Kasperskym, pak NOD32 pak jsem si stahl BullGuard alem ten jsem nepoužil no a pak se jeste jeden nejsem si jistý názvem myslim že nějak BiDefender...nepoustel jsem vsechny antiviry njednou ale každy postupně....až ten poslední mi udělal nejaky bordel :mad: pořád to hlasilo nejakou chybu at jsem chtel udelat cokoliv (spustit nejaky program apod.) tak jsem dal nouzovy režim a v něm jsem ten Bit Defender a BullGuard odinstaloval...OK...dal jsem restart..volala...najiždimi Windows XP a najdenou černa obrazovka a restart...a takhle pořád dokola.... :roll: nevite nekdo co stím??? PLS HELP

Reklama
paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 21 srp 2007 12:50

Neměl si náhodou spuštěných více rezidentních štítů? Píše to nějakou chybu nebo se jenom restartuje pc? Dejte log z HiJackThisu (ať je vidět, co vám tam vlastně ještě běží).

Nykll
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Nykll » 21 srp 2007 13:11

netuším. ale už jsem to vyřešil tim žr jsem cely win nainstaloval znova, mÿsliš že by to šlo i nějak jinak?

Nykll
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Nykll » 21 srp 2007 13:13

nepsalo to žadnou chybu..prostě načítal Win..ta uvodni öbrazovka jak je dycky Windows XP Profesional...no pak černa obrazovka...a restart

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod paul27 » 21 srp 2007 13:39

Nykll píše:netuším. ale už jsem to vyřešil tim žr jsem cely win nainstaloval znova, mÿsliš že by to šlo i nějak jinak?

Nová instalace je až poslední možné řešení. Vždycky je lepší to vyřešit jinak. Takže podle mě by to jinak vyřešit šlo.

Krom toho není nic horšího než instalovat Wokna "přes sebe". :wink:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 21 srp 2007 16:29

Uklízet PC dočista do čista není dobré, antivir stačí jeden ... co použít bod návratu?

Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Damned » 21 srp 2007 21:22

Při startu zmáčkni F8 a sej možnost Zakázat restart při selhání. Pak se napiš, jakou hlášku ti to vyhodí
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”