Antivirus pro netbook
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Antivirus pro netbook
Tak při kontrole to bude vždycky zpomalovat, já řešil otázku bezpečnosti na starém notebooku instalací Linuxu a jsem spokojen, hry se na tom hrát stejně nedají a na běžné užívání existuje snad ke všem programům alternativa pro Linux.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

chapu ale učit se zase s nastavení linuxu popřipadě s ňakým textovím editorem se mi moc nehchce kdž vím že ve wordu se vyznam a mam to jen na test ten avast
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Dle zdejšího doporučení jsem tedy vyzkoušel i BitDefender a je opravdu lehký a procesor vůbec nevytěžuje. Avast mi vytěžovat procesor neustále takže hned letěl pryč.
-
- Level 2.5
- Bydliště: Podíváte-li se roku 2023 na oblohu, tak na té planetě více v pravo
- Pohlaví:
- Stav:
ARKEJ: Pravda, mnoho Antivirů provede určité operace rychleji - zda se stejnou kvalitou, o tom aspektu by se dalo jistě vést dlouhý dialekt (či spíše flamewar, bohužel...).
Nevím, jestli je možné o něčem vést "nářečí".. viz. http://www.slovnik-synonym.cz/web.php/slovo/dialekt
Asi si myslel diskuzi. A ani flame nepřipadá v úvahu, top free antiviry tady máme - Avira, Avast. V úvahu může připadat Comodo, Panda a BitDefender. To je všechno.
Nejlepší ochrana je u všech diskutabilní. Mezi nejlehčí se ale řadí Panda a BD.
Asi si myslel diskuzi. A ani flame nepřipadá v úvahu, top free antiviry tady máme - Avira, Avast. V úvahu může připadat Comodo, Panda a BitDefender. To je všechno.
Nejlepší ochrana je u všech diskutabilní. Mezi nejlehčí se ale řadí Panda a BD.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíš myslel dialog 
Jinak já používám na různých PC Comodo, Aviru i Avast (podle toho, jak je daný uživatel zdatný a jak je shopný tomu antiviru věnovat pozornost) a ani u jednoho si nemůžu stěžovat, ale vím že 100% není nikdy nic a antivir bude vždy do určité míry zatěžovat OS. Proto jsem na starém noťasu přesedlal z XP na Linux, protože W7 by nezvlád už sám o sobě
.

Jinak já používám na různých PC Comodo, Aviru i Avast (podle toho, jak je daný uživatel zdatný a jak je shopný tomu antiviru věnovat pozornost) a ani u jednoho si nemůžu stěžovat, ale vím že 100% není nikdy nic a antivir bude vždy do určité míry zatěžovat OS. Proto jsem na starém noťasu přesedlal z XP na Linux, protože W7 by nezvlád už sám o sobě

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

Co tak jsem si zjistil že vykon netbooku je stale rychlí ale zase baterka se rychlej vytluče
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Mě se z free antivirů osvědčil Avast Free antivirus 2015. Nemám nějak extra pohotový ntb ale nepříjde mi že bych pozoroval nějakou ztrátu výkonu nebo něco podobného. Za mě mohu doporučit
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”