používám taky ahampoo a max. spokojenost.dříve jsem měl comodo, ale ten ashampoo se mi zdá lepší, nežere tolik paměti jako comodo a je v češtině.ovládání jednoduché a intuitivní.přešel jsem na něj poté co mě začalo comodo blokovat přístup na internet.verze 1.200 je free.po instalaci vyskočí tabulka na zadání klíče.stačí dát dostat klíč a na strách toho firewallu vyplnit meil a přijde na meil funkční klíč.pak sejen zadá a hotovo.
firewall:
http://www.slunecnice.cz/sw/ashampoo-firewall-free/
čeština:v příloze
Jaky Firewall?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
uz mam comodo a sem zatim spokojenej, az se zase neco pokazi vim kam jit 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Zatim mam stazenej Zone Alarm, ale cet sem ze zpomaluje komp je to pravda?
Dle mého to pravda je tak z poloviny. Při startu pc (nabíhání pracovní plochy) ZA docela brzdí pc, ale když po naběhnutí je nenáročnej. Měl jsem ho i na slabším stroji s 256MB operační paměti a po zmiňovaném zbržděném startu to jelo krásně.
Jinak teď používám Comodo, takže ho doporučuju.
-
- Pohlaví:
Re: Jaky Firewall?
Rewqa píše:branda píše:Rewqa píše:Cau.
Dneska mi jaksi prestalo fungovat Kerio a tak se chci zeptat jaky freeware firewall by se mi nejvic hodil ke kombinaci Ad-watch a Avast. Zatim mam stazenej Zone Alarm, ale cet sem ze zpomaluje komp je to pravda?. Rad bych byl aby byl freeware, teda pokud naky fakt dobry existuje. Poradte mi prosim. Diky
Můžu se zeptat jak přestalo fungovat?
nevim jestli je vhodne zrovna na tomhle foru to rikat...proste sem si ho nekoupil
Kerio je taky free bez určitých funkcí a i bez těch jsem s ním spokojen. Před tím jsem uvažoval o comodu ale nebylo v cz.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”