Zkusim si paranoid mode :) jinak training mode je podle me po nainstalovani, prip. nejakeho programu - pta se na kazdou pitomost ale zase vetsina veci po tom povolit se povoli. Clean PC je jasnej, jedine co mi trochu dela starosti zatim sou obcasny padani... ale to se doladi. Defense mam standardne na nizsi urovni a pri instalacich rovnou vypinam, pak to neotravuje s deseti dotazama na jeden soubor.
Co je u tohohle firewallu potreba, mit nakonfigurovanou spravne trusted zonu, a trusted aplikace. Pak vetsinu traficu pusti:) co me ale nepoustel at sem konfiguroval jak chtel, bylo vpn + ssl :/ zatim resim tak ze na vpn nebo ssl vypina... nevite nekdo pres jakej systemovej process se muze VPN posutet? Myslel sem ze svchost a ocividne ne.... portem to neni to sem se dival.
Comodo v.3
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Chtěl sem si přečíst nápovědu v Comodu a po otevření HTML nápovědy mě přestalo PC reagovat,totálně vytížení procesoru 100%.Restart pomohl.Po restartu mě čekalo překvapení,nespustil se mi antivirový program AVG(Control Center)musím zapínat ručně(to se mi nelíbí).Prosím o radu kde nastavit aby se mi zapínal automaticky.Díky
AVG je nastaveno tak aby naběhl sám ale Comodo ho blokuje.
AVG je nastaveno tak aby naběhl sám ale Comodo ho blokuje.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”