Nabořená a zavířená Vista

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

karkas
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nabořená a zavířená Vista

Příspěvekod karkas » 25 pro 2009 17:50

Bohužel se nic k lepšímu nezměnilo. Z nabídky Start nejde pustit ani Ovládací panely, W-Update se neotevře a nejde vyhledávat aktualizace, nejde vypalovat, nefunguje tisk do PDF, nejde tisk z nainstalované tiskárny, prostě hrůza.
Moc dík za mé otravování.
Karel

Reklama
karkas
nováček
Stav:

Příspěvekod karkas » 25 pro 2009 20:40

To je to. Všechno nechodí, jak nechodilo, nejdou pustit aktualizace, když zavolám ze Start Ovládací panely, otevře se okno a po chvíli se prázdné zavře, nejde vypalování, nefunguje tisk na virtuální tiskárnu do PDF, nefunguje nově nainstalovaná tiskárna.... Je to prostě stejné, jako na začátku.
Dík za úžasnou péči. Ka

pitimir
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod pitimir » 26 pro 2009 18:51

Takze testujeme dalej :)

1) Stiahni GMER, rozbal ho na plochu a spust. Program automaticky zacne scan (po jeho skonceni vloz log c. 1) - pokial pri scanovani nieco najde (=vyskoci nejake upozornenie), klik na "NO" a nastavis program podla obrazku:
Obrázek
Klik na "Scan". Po scane klik na "Save" a log c. 2 vloz sem.

Ak nic nenajde (=nevyskoci nic), zaskrtaj vpravo vsetko a spusti scan. Po jeho ukonceni klik na "Copy" a vloz log c. 2.

2) Stiahni na plochu CureIt. Zatial ho nespustat. Restart do nudoveho rezimu (>>klik<<) a v nom spravis nasledovne:
  • Spust program dvojklikom, zrus pripadne vyzvy na stiahnutie novsej verzie a klikni na "Start".
  • Potvrd okna a automaticky zacne expresny scan. Ak sa pri tomto kratkom scane najdu infikovane subory, klikni na "Vyber vsetky" -> "Liecit" -> "Odstran neliecitelne".
  • Vo vrchnom menu klikni na "Volby" -> "Zmenit Nastavenia" a vyfajkni Heuristicka analyza a Vyzva na akciu -> "OK". Vrat sa naspat do hlavneho menu, v nom zvol komplet scan a klikni na zelenu sipku naprvo pod logom Dr. Web.
  • Ked bude scan hotovy, vo vrchnom menu klik na "File" a zvol "Uloz...". Uloz log na plochu, otvor v poznamkovom bloku a vloz ho sem. Nezabudni restartovat PC.
Nemam rad amaterizmus...

A adresat odkazu to vie :)

Michael Michael
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Michael Michael » 02 led 2010 11:42

Dám radu - nikdy nekupuj a nepoužínej Vistu - nikdy
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 02 led 2010 11:46

Michael Michael: Říkají ti kteří ji nikdy neměli... nepleť se do cizích tématů bez konstruktivních nápadů
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Michael Michael
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Michael Michael » 02 led 2010 11:53

tak pardon. - jen jsem chtěl napsat co jsem slyšel - chtěl jsem pomoct.
Neřídím se podle toho, že čas jsou peníze, ALE, klidně mě citujte jako "MM" (je to kratší pro skrblíky).
Microsoft Windows XP Professional SP3
Fujitsu SIEMENS Intel Pentium III
Mobile CPU 1200 MHz 1,20 GHz 496 MB RAM
= můj voříšek

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”