smitfraud-c.coreservice (Vyřešeno) Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: smitfraud-c.coreservice

Příspěvekod Baron Prášil » 29 bře 2008 11:36

fajn. hlavně žádný jiný štíty - jen McAfee

Reklama
m4rt!n
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod m4rt!n » 29 bře 2008 12:54

je to parada, spybot nic nenasel. mnohokrat ti dekuju barone za straveny cas a namahu, ses borec :wink: kdybys neco potreboval a budu schopny ti s tim pomoct tak moc rad pomuzu. jinak co si myslis o tom mcafee, je to dobry? nainstaloval jsem si ho jelikoz funguje jako antivir, antispyware, firewall, kontrola posty a jeste ma nejaky dve funkce jako systemovou ochranu a scanovani scriptu, nebo aspon se to predpoklada.... ikdyz mi je jasny ze je to horsi nez pouzivat 3 ruzne aplikace vytvorene za jednim ucelem. nevim jestli to mam pouzivat i nadale nebo to nahradit kombinaci napr: awast, comodo, spybot. samozrejme mi je jasny ze asi nejdulezitejsi je jak se clovek chova na internetu.
tedka bych mel asi jeste pouzit tcleaner a ccleaner ze? nebo jeste neco jineho?
jeste jednou mockrat dekuju.

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 29 bře 2008 13:08

důležitý je aby si těm bezp.programům rozuměl (nemyslím jazyk,ale vlastně taky :smile: )
takže každá varianta pokud stojí na třech nohách je dobrá. momentálně si myslím,že špičku reprezentuje Eset Smart Security.
no,teda,byla to operace. kdyby si měl xpéčka,bylo by to jednodušší. ale zase to třeba pomůže jinýmu vyrobijci. takže není zač :bigups: i za fredika :roll:

//tcleaner teď a ccleaner jak je libo

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”