Nastavení Eset 4 Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Pavel Salák
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nastavení Eset 4

Příspěvekod Pavel Salák » 21 bře 2009 14:17

S2A7B19D4.tmp - tento soubor už v PC není. Pravděpodobně ho smazal WinTools.net. Odinstaluju přes Revo Uninstaler. Pokusím se stáhnout ještě jednou instalačku a pak se uvidí. Zatím díky za rady.

Reklama
Pavel Salák
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Pavel Salák » 21 bře 2009 14:35

Tak je tady poslední kolo. Právě jsem stáhl novou instalačku z Esetu. Pokud to nepůjde, tak to ukončím, protože už s tím asi nic neudělám. Dám vědět, jak to dopadlo. :evil: :evil:

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 21 bře 2009 14:38

Ten soubor- máš povoleno zobrazovat skryté soubory a složky?
Před tou instalací nezapomeň odinstalovat taky to Kerio.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Pavel Salák
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Pavel Salák » 21 bře 2009 15:03

Tak bohužel ani nová instalačka mi nepomohla. Vše po starém, firewall neviditelný. Skryté soubory mám povolené, Kerio jsem odinstaloval, vyčistil WinTools.netem, CCleanerem, Windows Doctorem, ručně smazal položky v registru. Takže znovu nahodím Kerio a až budu mít náladu, tak ještě zkusím přeinstalovat PC jestli nebude zrada v něm. Všem vám děkuji za čas a rady a zatím nechávám téma otevřené, kdyby se něco změnilo tak dám vědět. :bigups:

Kerberos.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kerberos. » 21 bře 2009 15:54

vim ze ted asi hodne spadnu :oops: ale jak založim nový téma sakra ?

pls :D

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 21 bře 2009 16:34

Hledal jsem podobný případ na zahr. forech bez úspěchu, maj sice problémy , ale řešení než obrátit se na podporu Esetu tam není. Většina to řeší přechodem zpět na verzi 3...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 21 bře 2009 16:53

A dával jsi při té instalaci ten firewall doporučeně a ne to tvoje nastavení? Jinak to už není možný. Taky mám z esetu staženo a po instalaci mi nezobrazil vůbec nic - jen naskočila ta tabulka, ale uvnitř nebylo vůůůůůůůůůbec nic - jak tobě se nezobrazuje firewaal, tak já neměla absolutně nic, i po reinstalu, tak sem ho smazala jako složku, co šlo, pak odinstal (i když už tam byly jen pozůstatky), pročistit vším co mám, několikrát restart, instalace a kromě složky instalace vše jejich nastavení a teď jede skvěle..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Pavel Salák
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Pavel Salák » 21 bře 2009 17:11

Romaine píše:A dával jsi při té instalaci ten firewall doporučeně a ne to tvoje nastavení? Jinak to už není možný. Taky mám z esetu staženo a po instalaci mi nezobrazil vůbec nic - jen naskočila ta tabulka, ale uvnitř nebylo vůůůůůůůůůbec nic - jak tobě se nezobrazuje firewaal, tak já neměla absolutně nic, i po reinstalu, tak sem ho smazala jako složku, co šlo, pak odinstal (i když už tam byly jen pozůstatky), pročistit vším co mám, několikrát restart, instalace a kromě složky instalace vše jejich nastavení a teď jede skvěle..

Vyzkoušel jsem všechny možnosti které tam jsou a nic :mad:

Pavel Salák
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Pavel Salák » 21 bře 2009 20:45

jaro3 píše:Hledal jsem podobný případ na zahr. forech bez úspěchu, maj sice problémy , ale řešení než obrátit se na podporu Esetu tam není. Většina to řeší přechodem zpět na verzi 3...

Tak tohle je i můj případ. Comp si prostě nerozuměl se čtyřkovou verzí. Tak jsem tam kopnul 3.0.667.0 a ejhle! firewall je vidět a vše ostatní taky jede v pohodě. Je mi ale záhadou, proč někomu čtyřka jede a mě ne. To je zatím odemne vše. Téma zatím nechávám otevřené, pokud už nebudou jiné nápady, tak ho uzavřu.Díky vám všem. :listen:

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 21 bře 2009 21:03

No tak to tam popisovali, nejspíše záleží na nárocích na PC, jeho konfiguraci, HW...

Pavel Salák
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Pavel Salák » 21 bře 2009 23:10

jaro3 píše:No tak to tam popisovali, nejspíše záleží na nárocích na PC, jeho konfiguraci, HW...

No zase takový vořezávátko snad nemám: Intel Core 2 Duo E 4600 2,4GHz, 2 GBRam, HDD 300GB SATA, GeForce 8600GT, zdroj 400W

Pavel Salák
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Nastavení Eset 4  Vyřešeno

Příspěvekod Pavel Salák » 25 bře 2009 11:09

K tématu už žádné příspěvky nejsou, proto ho ukončuji. Děkuji ještě jednou všem, kteří jste mi pomáhali vyřešit problém. :thumbsup: :banana:

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”