Nastavení Eset 4 Vyřešeno
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nastavení Eset 4
S2A7B19D4.tmp - tento soubor už v PC není. Pravděpodobně ho smazal WinTools.net. Odinstaluju přes Revo Uninstaler. Pokusím se stáhnout ještě jednou instalačku a pak se uvidí. Zatím díky za rady.
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak je tady poslední kolo. Právě jsem stáhl novou instalačku z Esetu. Pokud to nepůjde, tak to ukončím, protože už s tím asi nic neudělám. Dám vědět, jak to dopadlo.

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Ten soubor- máš povoleno zobrazovat skryté soubory a složky?
Před tou instalací nezapomeň odinstalovat taky to Kerio.
Před tou instalací nezapomeň odinstalovat taky to Kerio.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak bohužel ani nová instalačka mi nepomohla. Vše po starém, firewall neviditelný. Skryté soubory mám povolené, Kerio jsem odinstaloval, vyčistil WinTools.netem, CCleanerem, Windows Doctorem, ručně smazal položky v registru. Takže znovu nahodím Kerio a až budu mít náladu, tak ještě zkusím přeinstalovat PC jestli nebude zrada v něm. Všem vám děkuji za čas a rady a zatím nechávám téma otevřené, kdyby se něco změnilo tak dám vědět. 

vim ze ted asi hodne spadnu
ale jak založim nový téma sakra ?
pls

pls

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Hledal jsem podobný případ na zahr. forech bez úspěchu, maj sice problémy , ale řešení než obrátit se na podporu Esetu tam není. Většina to řeší přechodem zpět na verzi 3...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
A dával jsi při té instalaci ten firewall doporučeně a ne to tvoje nastavení? Jinak to už není možný. Taky mám z esetu staženo a po instalaci mi nezobrazil vůbec nic - jen naskočila ta tabulka, ale uvnitř nebylo vůůůůůůůůůbec nic - jak tobě se nezobrazuje firewaal, tak já neměla absolutně nic, i po reinstalu, tak sem ho smazala jako složku, co šlo, pak odinstal (i když už tam byly jen pozůstatky), pročistit vším co mám, několikrát restart, instalace a kromě složky instalace vše jejich nastavení a teď jede skvěle..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Romaine píše:A dával jsi při té instalaci ten firewall doporučeně a ne to tvoje nastavení? Jinak to už není možný. Taky mám z esetu staženo a po instalaci mi nezobrazil vůbec nic - jen naskočila ta tabulka, ale uvnitř nebylo vůůůůůůůůůbec nic - jak tobě se nezobrazuje firewaal, tak já neměla absolutně nic, i po reinstalu, tak sem ho smazala jako složku, co šlo, pak odinstal (i když už tam byly jen pozůstatky), pročistit vším co mám, několikrát restart, instalace a kromě složky instalace vše jejich nastavení a teď jede skvěle..
Vyzkoušel jsem všechny možnosti které tam jsou a nic

- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
jaro3 píše:Hledal jsem podobný případ na zahr. forech bez úspěchu, maj sice problémy , ale řešení než obrátit se na podporu Esetu tam není. Většina to řeší přechodem zpět na verzi 3...
Tak tohle je i můj případ. Comp si prostě nerozuměl se čtyřkovou verzí. Tak jsem tam kopnul 3.0.667.0 a ejhle! firewall je vidět a vše ostatní taky jede v pohodě. Je mi ale záhadou, proč někomu čtyřka jede a mě ne. To je zatím odemne vše. Téma zatím nechávám otevřené, pokud už nebudou jiné nápady, tak ho uzavřu.Díky vám všem.

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
No tak to tam popisovali, nejspíše záleží na nárocích na PC, jeho konfiguraci, HW...
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
jaro3 píše:No tak to tam popisovali, nejspíše záleží na nárocích na PC, jeho konfiguraci, HW...
No zase takový vořezávátko snad nemám: Intel Core 2 Duo E 4600 2,4GHz, 2 GBRam, HDD 300GB SATA, GeForce 8600GT, zdroj 400W
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nastavení Eset 4 Vyřešeno
K tématu už žádné příspěvky nejsou, proto ho ukončuji. Děkuji ještě jednou všem, kteří jste mi pomáhali vyřešit problém.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”