Místo jednoho kliku dělá dvojklik
-
- Pohlaví:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud ti nevyhovuje Kerio použij Ashampoo. Avast není moc dobrý, má moc falešných poplachů přejdi na Aviru.
Seš si jistý že to řve HDD? Může to být i ventilátor každopádně kup nový (podle toho co řve) ventilátor sice jde promazat ale u hudebníka nepředpokládám velkou manuální zručnost... :) Pokud řve HDD můžeš předpokládat že brzy odejde. Raději vše co potřebuješ zazálohuj.
Seš si jistý že to řve HDD? Může to být i ventilátor každopádně kup nový (podle toho co řve) ventilátor sice jde promazat ale u hudebníka nepředpokládám velkou manuální zručnost... :) Pokud řve HDD můžeš předpokládat že brzy odejde. Raději vše co potřebuješ zazálohuj.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Pokud opravdu řve hard, tak už je to konečná a těžko se mu podaří záloha. Spíš by to chtělo nový a po nové instalaci přetahat co se dá. Mě začal jen cvakat a už byl skoro nepoužitelný. Nic moc na něm nemám, ale za dlouhých zimních večerů z něho zkusím něco vytáhnout. Ale moc na to nespoléhám, to funguje v TV a možná v FBI, ale pro nás smrtelníky je to prostě v háji.
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak díky za rady chlapy :) stačilo pár krát kopnout do základní jednotky , sice mi zase zalítli ty kryty na cd-romky ale harddisk už nevrčí :) zlatý český ručičky :) jestli by vám někomu začal zlobit harddisk není problém abych vám to přišel spravit
jo kdyby jsme zašli na pivo tak by se mnou byla sranda
akorát já nepiju pivo, bez urážky ale nepiju svojí moč tak proč pít cizí v půl litru
a to že mi každou chvílí odejde disk mi řek někdo už asi před 4 rokama
a furt nic, mám ho nesmrtelnýho, a to že maj hudebníci špatnou zručnost ... to není pravda, bejt holka tak ti ukážu svůj prstoklad a uvidíš
sem v legrační náladě protože sem se rok nervoval dvojklikem a bylo to nakonec myší, nemít v tom našem losanu kamery tak jim jí tam přijdu omlátit o hlavy, jak indiana jones měl bič měl bych ps/2 optickou myš a takovou poslední výpravu bych jim udělal .. šmejdi jedny havěťácký a jejich běžná praxe že prodaj zboží co už někdo reklamoval, nevsadil bych bůra na to že ta moje myš byla nepoužítá
ale díky všem :) jste týpci

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”