Místo jednoho kliku dělá dvojklik

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 01 zář 2007 12:38

Přeinstaloval jsi to? Ne. Do Liberce občas zajedu- že bychom šli na pivo? S tebou musí být sranda. :smile:

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 01 zář 2007 12:57

Pokud ti nevyhovuje Kerio použij Ashampoo. Avast není moc dobrý, má moc falešných poplachů přejdi na Aviru.
Seš si jistý že to řve HDD? Může to být i ventilátor každopádně kup nový (podle toho co řve) ventilátor sice jde promazat ale u hudebníka nepředpokládám velkou manuální zručnost... :) Pokud řve HDD můžeš předpokládat že brzy odejde. Raději vše co potřebuješ zazálohuj.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 01 zář 2007 13:13

Pokud opravdu řve hard, tak už je to konečná a těžko se mu podaří záloha. Spíš by to chtělo nový a po nové instalaci přetahat co se dá. Mě začal jen cvakat a už byl skoro nepoužitelný. Nic moc na něm nemám, ale za dlouhých zimních večerů z něho zkusím něco vytáhnout. Ale moc na to nespoléhám, to funguje v TV a možná v FBI, ale pro nás smrtelníky je to prostě v háji.

CrazyManer
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CrazyManer » 01 zář 2007 13:52

tak díky za rady chlapy :) stačilo pár krát kopnout do základní jednotky , sice mi zase zalítli ty kryty na cd-romky ale harddisk už nevrčí :) zlatý český ručičky :) jestli by vám někomu začal zlobit harddisk není problém abych vám to přišel spravit :smile: jo kdyby jsme zašli na pivo tak by se mnou byla sranda :D akorát já nepiju pivo, bez urážky ale nepiju svojí moč tak proč pít cizí v půl litru :smile: a to že mi každou chvílí odejde disk mi řek někdo už asi před 4 rokama :D a furt nic, mám ho nesmrtelnýho, a to že maj hudebníci špatnou zručnost ... to není pravda, bejt holka tak ti ukážu svůj prstoklad a uvidíš :bigups: :D sem v legrační náladě protože sem se rok nervoval dvojklikem a bylo to nakonec myší, nemít v tom našem losanu kamery tak jim jí tam přijdu omlátit o hlavy, jak indiana jones měl bič měl bych ps/2 optickou myš a takovou poslední výpravu bych jim udělal .. šmejdi jedny havěťácký a jejich běžná praxe že prodaj zboží co už někdo reklamoval, nevsadil bych bůra na to že ta moje myš byla nepoužítá :x ale díky všem :) jste týpci

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”