Nejde mi odinstalovat Avast *
Nejde mi odinstalovat Avast *
Zdravím.Nemohu odinstalovat avast. Zkoušel jsem o odinstalova přes CCleaner nejde to. Zkoušel jsem to přes star tam není odinstalace.Prosím o radu.Děkuji předem
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 črc 2013 14:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Avast antivirus“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Avast antivirus“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Avast antivirus“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Avast antivirus“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Avast antivirus
Použij aswclear.exe, najdeš ho na stránkách Avastu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
BS: Nepruď, když jsem začal psát, tak tam tvůj příspěvek nebyl 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Neprudím, jenom jsem připomněl. Mám pomalý internet a toto se mi stává poměrně často, napíšu příspěvek a než odejde /třeba 3 minuty/ je jich několik přede mnou. Pokud jsou stejné, pak ten svůj odstraním, protože je zbytečný.
Nicméně když napíšu obsáhlejší příspěvek, tak je mi líto té práce a nechám ho tam. Pak jsem ale peskován moderátorem, že opisuji rady.
Nicméně když napíšu obsáhlejší příspěvek, tak je mi líto té práce a nechám ho tam. Pak jsem ale peskován moderátorem, že opisuji rady.

Re: Nejde mi odinstalovat Avast *
Chtěl jsem ho odstranit, ale Tys byl s tím svým rychlejší a pak už ho komplet odstranit nemohu. Nechávat tam jen tečky nebo tak něco není fér, ztrácí se pak souvislost.
Tím bych ukončil OT a tazateli doporučuji zamknout vlákno, protože odpovídající radu dostal.
Tím bych ukončil OT a tazateli doporučuji zamknout vlákno, protože odpovídající radu dostal.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”