Nejde mi odinstalovat Avast *

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

sanko33
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nejde mi odinstalovat Avast *

Příspěvekod sanko33 » 17 črc 2013 14:21

Zdravím.Nemohu odinstalovat avast. Zkoušel jsem o odinstalova přes CCleaner nejde to. Zkoušel jsem to přes star tam není odinstalace.Prosím o radu.Děkuji předem
Naposledy upravil(a) Myloš dne 17 črc 2013 14:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Avast antivirus“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Avast antivirus“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.

Reklama

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Avast antivirus

Příspěvekod wattmetr » 17 črc 2013 14:26

Použij aswclear.exe, najdeš ho na stránkách Avastu.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest

Příspěvekod guest » 17 črc 2013 14:27

A na co jsem mu asi dal odkaz?

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 17 črc 2013 14:29

BS: Nepruď, když jsem začal psát, tak tam tvůj příspěvek nebyl ;)
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

guest

Příspěvekod guest » 17 črc 2013 14:40

Neprudím, jenom jsem připomněl. Mám pomalý internet a toto se mi stává poměrně často, napíšu příspěvek a než odejde /třeba 3 minuty/ je jich několik přede mnou. Pokud jsou stejné, pak ten svůj odstraním, protože je zbytečný.
Nicméně když napíšu obsáhlejší příspěvek, tak je mi líto té práce a nechám ho tam. Pak jsem ale peskován moderátorem, že opisuji rady. :-(

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:

Re: Nejde mi odinstalovat Avast *

Příspěvekod wattmetr » 17 črc 2013 14:45

Chtěl jsem ho odstranit, ale Tys byl s tím svým rychlejší a pak už ho komplet odstranit nemohu. Nechávat tam jen tečky nebo tak něco není fér, ztrácí se pak souvislost.
Tím bych ukončil OT a tazateli doporučuji zamknout vlákno, protože odpovídající radu dostal.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”