Zdravím! Chtěl bych Antivirus Eset který dokáže mě ochránit nebo tedy PC při : 1) Při "surfování" na internetu 2) při různém stahování ze stránek např. Ulož to, Stahuj, ATD... 3) při hraní her jak na internetu tak normálně zakoupených. 4) ATD... Prosím pošlete mi na ten Eset ihned odkaz nejlépe CZC. :)
Mám dotaz na CZC když mam vytvořenou sestavu ale nemají žádnou tu mou vybranou Grafickou Kartu na skladě tak když jim přijde na sklad a já budu jakoby na řadě (že objednám PC) tak mi dají tu Grafickou Kartu do toho PC nebo jak? Nebo když nemají nějaký komponent na skladě v mé seskládané sestavě tak není možná sestavit nebo jak to funguje? Předem vám děkuji za všechny odpovědi a odkazy! :)
Antivirus a CZC Vyřešeno
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Antivirus a CZC
Kvalitnější?
A nebyl by nějak ten Eset na 2 roky?
A nebyl by nějak ten Eset na 2 roky?
-
- Pohlaví:
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle mě zbytečně vyhozený prachy.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji a ten by tedy splňoval všechny mé požadavky? :)
Za co vyhozené prachy?
Za co vyhozené prachy?
-
- Pohlaví:
Splňoval, ale jak už ti kolega psal, dá se ekvivalent pořídit zdarma.
Nevim proc platit za neco co mozna ani nevyuziji, a kdyz mam moznost mit lepsi ochranu a zadarmo- Comodo
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Fakt to je lepší ochrana? Mohu tomu důvěřovat? Budu mít totiž PC za 30 000 Kč nerad bych o něj přišel zavirovaním... A prosím odpovězte ještě na to CZC předem děkuji...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je úplně jedno za kolik budeš mít PC. Zaviruje se jen tvým chováním na netu... Být tebou, tak se na placený antivir vyprdnu a pořídím např. AVAST
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tak je jasné že neklikám např. na Jste náš 1 000 000 návštěvník ATD... ale když někde něco stahuji ATD...? Asi dám na ten Eset... :/
-
- Pohlaví:
. A prosím odpovězte ještě na to CZC předem děkuji...
Proč se nezeptáš na CZC ? To je přece jednodušší!
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”