Zvůkovka a obnova [Chyba zvůku, obnovení, antivirus] Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Ghepard
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Zvůkovka a obnova [Chyba zvůku, obnovení, antivirus]  Vyřešeno

Příspěvekod Ghepard » 11 črc 2014 18:49

Dobrý den měl bych takový problem. Je docela hodně pro mě važný. Nějak NEDOPATŘENÍM nevím jak jsem možná já udělal chybu nebo se to nějak udělalo samo. Vir pochybuju ale netvrdím že to není možné. Hledal jsem na google a něco jsem našel ohledně toho ale moc jsem to nepochopil.

JSEM SI jistej že to má co dočinění ze zvůkem protože od té doby mi nejde zvůk jak na youtube tak mi nejde přehrát ani jedno mp3 3gp atd..

Tady jsem moc nepochopil jak co mám dělat: http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... a8e592691b (nevím jesli si sem mužu dovolit dát link aby to nebralo jako reklamu.) třeba to pochopíte vy nebo znáte sami odpověd na tenhle problem.
Tak jsem hledal dál: http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... eb4504ed1d

Opět jsem toho moc nepochopil ale pochopil jsem 3 možnost. Obnova systemu. Pověděl jsem si fajn to je dobrý nápad to určitě pomuže a bude po problemech. Obnovil jsem system (trvalo to pár minut). Zapnu notebook a vídím: Že to nemohlo být obnoveno kuli antivirusu který tomu zabranil. Dost jsem se divil protože jsem antivirus mazal přes 2 dnema a dost mě překvapilo že furt ho mám. Řekl jsem si ok to bude v pohodě tak jsem si ho našel v službách (pokud je to on viz obrázek) a zakazal jsem ho. Pro mé překvapení obnova systemu po 3 selhala díky antivirusu který je už zákazan (měl by být).

SCREEN: Mohli byste mi bud říct jak se toho problemu zbavit jinou metodou než obnovení nebo jak zastavit (i když si myslím že je) ten antivirus? pro paradox mi momentalně Antivirus škodí víc jak některý virus.

1 chyba: modul a antivirus zabranil opravě
Obrázek

2 chyba:
Obrázek

Mám antivirus zastaven dobře ne? jedná se o Acafee antivirus od Aceru.
Obrázek

POZNAMKA: Všiml jsem si že obě dvě chyby jsou podobné či skoro stejné Pythondll a Python27. Řekl bych že jedna bez druhé chyby nemuže existovat (prostě být)

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zvůkovka a obnova [Chyba zvůku, obnovení, antivirus]

Příspěvekod guest » 11 črc 2014 19:20

A teď to napiš znovu a česky. Co děláš a kdy se ti ta chyba ukazuje. Dělalo to i před tím?

Ghepard
nováček
Stav:

Příspěvekod Ghepard » 11 črc 2014 19:28

Ta chyba se mi ukáže vždicky když zapnu notebook. Nejde mi zvůk nikde a to mě velice drása. Právě že nedělalo ale jak jsem psal je divné že mám antivirus v notebooku když jsem ho mazal před 2 dnema. Podle (viz obrázku) ho mám zakazaní ale přesto to blbne. Našel jsem že důvod bude že UniBlue je odinstalován špatně a že systém pořád hledá python26.dll. Rádí tam že mám Uniblue naistalovat a zase odinstalovat. A taky jsem se chtěl zeptat co ten UniBlue vůbec je. Nepamatuju si že bych instaloval nebo odinstalovával něco takového. Měl jsem v plánu pročistit Ccleaner disk a je možné že to udělal Ccleaner odinstalaci UniBlue. Takže bych se chtěl zeptat jesli má UniBlue něco společného ze zvůkem (protože nejde) nebo jak. Pokud má pokusil bych se ho naistalovat, resetoval bych notebook a zkusil jesli mi tu chybu to opět hodí a jesli mi půjde zvůk. Rád bych se poradil s někím zkušením ohledně Co to je? Na co to je? a takové další věci.

guest

Příspěvekod guest » 11 črc 2014 19:55

UniBlue je jakási firma která prodává různý software na čištění PC apod. a ty sis musel něco od nich nainstalovat. Tyto programy často poškodí systém. Nevím jaký máš. Zkus to opravit pomocí instalačního DVD.

Ghepard
nováček
Stav:

Příspěvekod Ghepard » 11 črc 2014 20:13

Já instalační DVD nemám kdybych ho měl tak bych o tom věděl. Ale Uniblue v tom něco mít bude. Našel jsem o tom zmínku v obnovení

► Zobrazit spoiler

Ghepard
nováček
Stav:

Příspěvekod Ghepard » 11 črc 2014 20:39

Asi 5 jsem tu potřeboval pomoc a jenom 1 mi pomohli jinak 4 jsem si to vyřešil sám. Holt musím spolehnout se na sebe :/
Taková banalita :D C:\Program Files (x86)\UniBlue jsem smazal složku ve který byl 1 soubor co měl 1,6mb a jede to.
Ale stejnak děkuju že si udělal na mě čas :)
Díky :)

mužete *LOCK*

guest

Příspěvekod guest » 11 črc 2014 20:45

Tak on hned každý radu neví, ale když jsi u toho tak na to často přijdeš dříve, než někdo odpoví. Lock musíš sám
Přílohy
Lock.JPG

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”