tiny personal firewall - pomalejší start pc

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Petr186
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

tiny personal firewall - pomalejší start pc

Příspěvekod Petr186 » 08 dub 2007 20:06

Nainstaloval jsem si "tiny personal firewall" (nechtěl jsem už používat ten windowsácký) ale zdá se,že mi dost zpomalil start pc. Nevím, jak to nastavit aby se to zlepšilo. Nebo mám zkusit nějaký jiný? díky za radu
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 08 dub 2007 20:22

Nic není úplně zadarmo, tedy ani ochrana počítače. Každý uživatel chválí jiný, já používám ZoneAlarm. Z těch zadarmo je používán hodně i Kerio, a oblíbený je Nod, ale ten je placený a další. Nejlépe vyzkoušet a dle svých požadavků vybrat, který Ti vyhovuje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

petr.s
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod petr.s » 08 dub 2007 20:26

jj já za sebe můžu doporučit ashampoo, měl jsem outpost firewall ale ten mi vyvrátily, pak jenom vytvoř výjimky a bude ti vše fachat na jedničku, problém by si mohl mít s tim ZA, trvá to docela dlouho než si ho osvojíš (ostatně jako vše) jinak dobrá volba, s windows firewallem bys to nevyhrál !

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 09 dub 2007 16:08

z free firewallů pužívám comodo pro firewall a jsem max. spokojený :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”