nalezl jsem toto. HEKEY_USERS:S-1-5-21-833518204-1004336348-839522115-500\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main"Start Page"(http://www.seznam.cz")
nejde mi to odstranit. Když to přesunu do karantény tak to tam není, a když spustím novou kontrolu tak ho najde znovu. Poraďte jak se toho zbavit.
Poraďte mi jak se ho mám zbavit.
A v čem je problém? Našel jsi klíč od tvého účtu(Pojmenovaný SID identifikací) a v něm startovní stránku do IE http://www.seznam.cz Pokud se ji chceš zbavit, spusť internet explorer, jdi na Nástroje>Vlastnosti internetu a nastav si novou výchozí stránku. 

A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Předpokládám že tu kontrolu děláš v Ad-aware? Nevím co v tom hledáš za problém. Jestli se jedná tedy o již zmíněný program tak si tím nelámej hlavu, protože se mu nelíbí nastavení seznamu jako domovské stránky v IE. Už jsem to tu myslím někdy psal že tam byl nějaký problém se seznamem, ale už si přesně nevzpomenu co to bylo.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ano ad-aware ukazuje seznam jako snadno napadnutelnou domovskou stránku a označuje ji jako hijacker.taky mi to tak hlásilo a stačilo ji dát do ignorovaných a problém byl vyřešen
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to není přesně memphisto jak jsi to psal.
Ja sem věděl že jsem to někde psal
Když se mrkneš sem tak tady najdeš napsané proč se mu to nelíbí a případně jak se dá položka nastavit jako Ignorovaná: Ad-Aware SE
Ja sem věděl že jsem to někde psal

Když se mrkneš sem tak tady najdeš napsané proč se mu to nelíbí a případně jak se dá položka nastavit jako Ignorovaná: Ad-Aware SE
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”