Sunbelt a eMule

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

waanjo
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Sunbelt a eMule

Příspěvekod waanjo » 11 kvě 2007 20:11

Zdravím,

mám menší problém se svým Sunbelt Kerio firewallem, jelikož jsem si instalovat eMule, jenže ten se nemůže připojit na příslušné servery, protože firewall pravděpodobně nedovoluje komunikaci příslušných TCP a UDP portů, ačkoli eMule jako takový má odchozí i příchozí komunikaci povolenou. A bohužel jsem nepřišel na to, jak tuto potíž u příslušného firewallu odstranit. Nemáte s tím někdo, prosím, zkušenost?

Děkuji za radu. :-)

Reklama
James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 11 kvě 2007 22:55

Vetsinou pri prvnim spusneni tahaciho programu se ti z keria vychrli mryky pozadavku o prichozich pristupech resp. ip a porty zna kterych stahujes, neni nic snazsiho nez tyto pozadavky povolit a zakazat jen ty opravdu podezrele.
Počítač: ANO! :bottle:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 12 kvě 2007 08:41

Podobné potíže sem řešil tady http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=69066#69066
Dál možná že ti trochu napoví tohle http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=24560#24560
Jinak v plné verzi keria lze vytvořit obousměrný tunel pro určitou aplikaci jinak řečeno přestane jí hlídat.

Pokud by sis dále chtěl rozšiřovat obzory zadej k nám do vyhledávání jednotlivě následující klíčová slova TUNEL, Kerio, DCStrong, Emule budeš mít až do večera co číst určitě budeš o něco chytřejší a příště už budeš moci sám poradit jinému nešťastníkovi.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”