Jaky antivir?
Jaky antivir?
Jaky zvolit antivir ktery me dobre ochrani,neni vubec slozity,nemusi se pracne nastavovat a nema velke systemove naroky?Dik za rady
- besst
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
v teto kategorii ti jednoznacne doporucuji NOD32 od Esetu. Muzes si jej vyzkouset na 30 dni zdarma. Vyhodou opravdu je, ze nema zadne obrovske naroky na system a ma velmi kvalitni skryty internetovy scan....
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Myslím že pokud jsi běžný uživatel pouze s povrchní znalostí stačí pozorně číst okna při instalaci a dál si nastavení moc nevšímat. Teprve až nastane problém tak jej řešit.
Jen nevím jestli je již v plném provozu i verze s Firewalem tam asi bude třeba trochu nastavování a dát si pozor na to aby si meměl spuštěné dva programy se stejnou funkcí.
Jen nevím jestli je již v plném provozu i verze s Firewalem tam asi bude třeba trochu nastavování a dát si pozor na to aby si meměl spuštěné dva programy se stejnou funkcí.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- marcucci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
1) Avira
2) Kaspersky
3) Panda
......
NoD32 a spol.
2) Kaspersky
3) Panda
......
NoD32 a spol.
AsusP5B,C2D E6400 2,13@3,0GHz,OCZ OpsEd 667@800Mhz 3×1GB, 250GB Maxtor+4×500GB WD,nVidia8800GTX,SB X-Fi ProGamerFatality,Samsung 22"LCD,Logitech 5.1 Z5500,2×DVD+RW,NZXT Apollo,Corsair 520W,LogitechG5+G7,Vista64bitUltimate+XP32bitHome+LinuxSuse64bit
Re: Jaky antivir?
Placený či zdarma?Pipin píše:Jaky zvolit antivir ktery me dobre ochrani,neni vubec slozity,nemusi se pracne nastavovat a nema velke systemove naroky?

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Avira Free&Best..
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Též doporučuji Avast. Zdarma je sice omezená verze, ale ve spolupráci se ZA a Spybotem, jsem celkem spokojen s ochranou PC. Též používám volně šiřitelnou verzi Mwav na jednorázové občasné kontroly.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Jake
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sorry za OT: Jeden z nejlepsich ochrancu proti nekterym skudcum je vymena Internet Exploreru za bezpecnejsi Firefox :))
Jinak ja jsem za NOD32, již nějakou dobu ho mám díky svýmu vedlejšáku zadarmo, což ale není opravdu jedinný důvod proč ho používám. Odhalí taky keyloggery a podobný svině, který Avast přehlíží
Jinak ja jsem za NOD32, již nějakou dobu ho mám díky svýmu vedlejšáku zadarmo, což ale není opravdu jedinný důvod proč ho používám. Odhalí taky keyloggery a podobný svině, který Avast přehlíží
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Naposledy upravil(a) Baron Prášil dne 28 čer 2007 22:58, celkem upraveno 1 x.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”