Mám pocit že mám vážně vir, postoval sem o tom sem už dávno, ale bez řešení, možná už někdo víte jak na to a tak se na vás obracim znovu s prosbou, nevíte jak se toho můžu zbavit?
Spybot mi při každý kontrole najde dvě věci . FastClick a Doubleclick .. dám je odstranit, řekne že je odstranil, vypnu spybot , zapnu spybot, zkontroluju a hle .. sou zpátky.
Používám NOD32 a nemám (nechci) firewall ... prosím všechny o pomoc :(
Místo jednoho kliku dělá dvojklik
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkuste Ewido online scan: http://www.ewido.net/en/onlinescan/
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to den a půl co jedna bezdrátová myš letěla do koše.Vir to nebyl ,nešel jsem nějaký šmejdy vyčistil a stejně dvojklik .Po připojení drátovky to bylo jasný a letěla do koše.To jen na okraj jestli jsi vzal v úvahu i jinou možnost.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tenhle problém nastal asi před rokem, odešla mi moje původní optická myš, ještě předtim začla dvouklikovat, koupil sem si novou , ta to dělala taky tak sem zformatoval protože dpubeclick a fastclick byli v pc furt, po formatu se zas objevily asi po tejdnu, v nouzovym rezimu mi nedvojklika, spybot uz nenachazi nic, ale furt dvojklikuje :(
mam kabelovou optickou, a ta minula byla taky kabelova opticka
mam kabelovou optickou, a ta minula byla taky kabelova opticka
Zkuste ještě SaS: http://www.superantispyware.com/superantispyware.html
- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Pohlaví:
Každá rada nad zlato. Projeď to důkladně Antivirem. Minulý týden jsem měl problém který s tímto nesouvisí. Nešly mi odesílat majly. Trápil jsem se tím 3 dny a nic jsem nenašel. Nakonec mi Nod našel v System Volume nějaký Adwér na po smazání O.K. Pokud nic nenajdeš, pak už tě asi zachrání jen instalace.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”