Ochrana
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ochrana
Zdravím všechny. Tak jsem zase po dlouhé době přeinstaloval windows a potřeboval bych poradit co tam nainstalovat,aby mi tam nelezla nějáká havět z netu. Vím že jsou tu různá témata, kde je to vypsané,ale já bych byl raději,kdyby mi někdo poradil, co konkrétně je dobré. Dřív jsem to řešil jenom AVG,ale to prostě nestačí. Díky
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak prvně si zadej prioritu, jestli chceš Free verze nebo placené..to je podle mě hodně důležité. To tu napiš, pak se dá nad něčím polemizovat. A pokud chceš vědět mé zabezpečení, tak je to Avast (free), spyware terminator-residentní štít, spybot S & D na prohlížení, CCleaner, RegCleaner na registry atd...O&O defrag 10 (placený) na defragmentaci a nakonec Outpost (placený) jako firewall...toť moje zabezpečení a neztěžuji si.
Tak já taky trochu přispěju. Používám Avast, kde ale nemám nainstalované všechny rez. moduly (mám jen ty, co potřebuju - překvapivě
). K tomu používám Comodo a jako antispyware SS&D. Taky si nestěžuju. Občas něco na registry (regcleaner, ccleaner), občas to projedu HiJackThisem. Taky mám povypínané pro mě zbytečné služby.
Jinak co se týče placených produktů, tak si myslím, že je to vyhazování peněz. Těch free programů je mraky a jsou i docela kvalitní. Mě bohatě postačují.

Jinak co se týče placených produktů, tak si myslím, že je to vyhazování peněz. Těch free programů je mraky a jsou i docela kvalitní. Mě bohatě postačují.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám Avasta,nemůžu si stěžovat,jeho Rezidentní štít je skvělej (pro mě)... Dále to řeším Keriem Firewall,taky naprotá chvála....Jinak tam dál mám Spybot S&D, pak Ad-Aware...Jednou za čas projedu registry CCleanerem... Když mám s PC nějaký problém, projedu ho HiJackThisem a MWAVem.... a myslím si,že PC mám dost dobře crháněné:-)
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”