Otravné E-MAILY!!!!!!!!
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Otravné E-MAILY!!!!!!!!
Nevím čím se to stalo,nikde jsem se neregistroval,prostě zničeho nic mi na můj mail začaly chodit otravné reklamní maily,denně kolem 10ti.Mailovou schránku mám na seznamu,používám NOD32,AD-AWARE.Poradíte někdo co stím?Je to dost otravný. 

► Zobrazit spoiler
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli ti to chodí ze stejné emailové adresy, tak ji můžeš v Seznamu zablokovat ( viz obrázek ).
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Máš účet na Seznamu – mažeš spam tlačítkem Smazat jako spam?
A jak máš nastavený antispamový filtr? Nastavení —> Pokročilé nastavení —> Nastavení ochrany proti spamu? Já tam mám Nedoručovat spam a infikované emaily
Chodí mi max. 3 denně. Je ale pravda, že to ještě nedavno bývalo lepší (tak 2 do týdne).
A jak máš nastavený antispamový filtr? Nastavení —> Pokročilé nastavení —> Nastavení ochrany proti spamu? Já tam mám Nedoručovat spam a infikované emaily
Chodí mi max. 3 denně. Je ale pravda, že to ještě nedavno bývalo lepší (tak 2 do týdne).
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Myloš píše:Máš účet na Seznamu – mažeš spam tlačítkem Smazat jako spam?
ano mažu jako spam a viry a nastaveno to mám zapnuta ochrana proti spamu,ale je to jako by se nic nedělo a nechránilo,prostě je to naprd,pošta chodí dál.

► Zobrazit spoiler
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
1. Musíš ten filtr taky nastavit, aspoň u centrumu to tak je.
2. používej Mozillu Thunderbird...
2. používej Mozillu Thunderbird...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
spamy
Mně moc spamů nechodilo, ale v poslední době je to na seznamu horší, nějak to nestačej filtrovat. Ale kolikrát jsem si všimla že ty maily vlastně ani nepatří mně. Někdy tam není žádná adresa, a snad nikdy tam nebyla moje, stačí když je v adrese V nebo S a už to dostanu já.
Re: Otravné E-MAILY!!!!!!!!
jkmaxfli píše:Nevím čím se to stalo,nikde jsem se neregistroval
Ale tady máš e-mail veřejně vystavený!

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
mě to taky chodí.teda chodilo.mám v meilu memphisto a když se mrknu komu všemu to došlo tak jsou tam podobné meily.asi někdo náhodně zkouší různé jména jestli to funguje
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”