Firewail ARMOR

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Janek.
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Firewail ARMOR

Příspěvekod Janek. » 23 lis 2007 10:07

Ahoj chtěl bych znát váš názor na firewail Armor jednou jsem ji testoval a nevypadala špatně ale nakonec jsem nainstaloval Comodo včera jsem nechal spustit novější verzi a od té doby mě to leze docela na nervy ,jelikož nejsem nějak sběhlý v angličtině ponechal jsem ho tak jak je a ted to pořád něco vyhazuje nemužu odstranit dokonce některé věci na něco se pořád ptá ,starší verze byla v pohodě jen občas se zeptala při nějakem spuštění programu ,proto uvažuju o vrácení Armoru nebo starší verze comoda tak jsem se chtěl zeptat na váš názor dík za odpověď.
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/

file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm

Reklama
Magnat
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 23 lis 2007 12:33

Ja mam stejnou verzi(viz muj topic) a seznamuju se s ni,to ze ti porad neco vyhazuje:musis si tak nastavit pravidla,otazka je mas nastavenou i Defens? a u FW/Advenc/FW beavior settings/alert settings si nastav low nebo medium,ostatni jsou dost "narocny" na nastaveni,uz jsme se s timto nastavenim setkal u Jetica :wink:
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 23 lis 2007 20:28

Pánové, myslím, že nastavení Comoda by stačilo ponechat v defaultním a až něco vyskočí, tak si hlavně všímat názvu programu, který chce ven a umět rozeznat, jestli se jedná o legální komunikaci či naopak. S nastavením si radši moc nehrát, obvzlášť, pokud píšete, že až tak neumíte anglicky.

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”