Comodo v.3
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Comodo v.3
Tak jsem si stáhl novou verzi Comodo Pro firewallu a musím říct že mě pěkně nas*al
i když mám vše nastaveno jak má tak pořád otravuje a chce všechno potrvzovat.než nainstaluju nějaký program tak musím napřed potvrdit min. 20 oken než se vůbec instalace rozjede!A teď mi dokonce začal blokovat přístup na net.všiml jsem si že více lidí s tímto má problémy a píše o tom do různých topiců, tak jsem založil tento aby sem mohli ostatní psát chvály a námitky vůči této nové verzi

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mam 2.4 jak vidim tak s updatem este pockam
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Comodo v.3
memphisto píše:Tak jsem si stáhl novou verzi Comodo Pro firewallu a musím říct že mě pěkně nas*ali když mám vše nastaveno jak má tak pořád otravuje a chce všechno potrvzovat.než nainstaluju nějaký program tak musím napřed potvrdit min. 20 oken než se vůbec instalace rozjede!
Dnes jsem si novou verzi nainstaloval, je to přesně jak říkáš. Při instalaci by ses uklikal. Po stáhnutí sec. levelu do training módu už dal pokoj.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vyplati se instnout novou verzi nebo ne?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Na závěry je brzy. Stal jsem se dobrovolným testerem, tak uvidím. Mám ho první den. Zatím se pořád učí a učí.
Naposledy upravil(a) foxy_whiteFox dne 23 lis 2007 23:30, celkem upraveno 1 x.
mam comodo 3 beta nainstalovane protoze je to jeden z mala free firewallu ktery 64bit Visty vezmou. je fakt ze je dost slozitej na prumernyho uzivatele ale kdyz se v tom clovek povrta tak aj docela pekne slape... a je pekne slusny, pta se aj jestli muze system vytvorit shadow copy pro restore point, nebo jestli muze program pristoupit primo k obrazovce a klavesnici... 

- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Instaloval se mi taky automaticky.Včera sem ho chtěl naučit online hru HL2 přes Steam a neunesl to,prostě mě nepustil a vzdal to když sem byl v místnosti a jen sem slyšel zvuky,obraz žádnej.Vypnul sem ho a omlouval se že jestli chci odeslat chybu nebo ne.Tak sem ho vypnul a Steam sem lodnul" ještě jednou..tak to už bylo dost i pro Steam.Dnes ráno sem zapnul PC a nabíhání se díky Comodu spomalilo znatelně o dost.Mám nastavenou kontrolu systému antiv.programem AVG,bohužel onen teste neproběhl a ani se nespustil antivir onen sám.Když sem chtěl zkontrolovat ručně tak mi to hlásilo změnu v systému ve složce Systém32.Potvrdil sem a doufám že ona akce se příště bude opakovat(automatická kontrola systému.)Firevall si nechám a snad se dočkám slibované češtiny.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
Crave píše:me se nainstaloval automaticky, ale s tim uklikanim to bylo i u predesle verze..neustale tak 10 povolovani..
u předešlé verze to chtělo potvrdit každý port přes který se aplikace dostávala na internet.to se ještě dalo uklikat, ale těd to vyhazuje okna u každé součásti aplikace co instaluji, takže když instaluji takový AutoCad tak se uklikám i když mám přeplé na tréningový mod a dám trusted aplication
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jde hlavne o nastaveni,ma ruzne urovne "agresivity" ,ja mam nastetsi uz zkusenosti od Jetica,zde je vyhoda nastaveni,doporucuji ten training(ja mam i s safe)+Medium,to ze se uci,nalezi k DEFENSE+,ale zatim moc nechapu k cemu to slouzi,muze to nekdo osvetlit? Jestli to dela ruzne problemy,no hold rozjeli novou verzi to se stava,dejme tomu trochu casu,me dneska napriklad nenaskocil,ze neco nenasel v Documents and Settings,kdyz jsem ho spustil pres ikonu,tak normalne nabehl,ale jinak problemy s netem nemam..zatim a o povoleni uz zada jen vyjimecne,ja osobne davam vetsinu povoleni do trusted zone a ty co nejdou tak allow,obcas vyuziju i update and install.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”