složka Temp
složka Temp
čau, k čemu je složka Temp?? proč se jmenuje Temp ?
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
No to je právě problém, v tempu se mi pořád vytváří podivné soubory exe s názvem typu 15448362 atd atd, stále jinak a stále mi hlásí firewall od těchto podivností pokus o připojení na síť, dávám pořád zamítnout ale to je pořád dokola, nepovolím jednomu, vytvoří se další a chce to samé. Mám podezření že je to nějaká špionáž, ikdyž to svinstvo smažu, nic naplat, v tempu chvíli nic není a za pár minut znova. Antivir, firawallovej antispy, spybot s&d ani ccleaner nic nenajdou. Respektive ccleaner najde ty soubory pokud se po posledním promazání stihnou vytvořit, ale to je vše, nenade se ten púvod toho co to pořád generuje :(
Pentium Dual Core Processor E2160 1.8GHz 1MB L2 Cache 800MHz FSB; MB GIGABYTE GA-P35-DS3L; DIMM GEIL DDR2 1GB (2x512MB) 800MHz CL4.0; ATI HIS HD2600Pro 256MB DDR3; BlueStorm II (FORTRON) 500W.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus to otestovat programem Mwav.exe a uvidíš, zda najde něco škodlivého, či to jsou automatické aktualizace nějakého programu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Špionáž. Ano, také mám často pocit, že mi počítač okupuje někdo z venčí...
Ten pocit má většina lidí...
http://www.steigl.com/?text=51-microsoft-povoleni-k-domovni-prohlidce-nepotrebujeme
Ten pocit má většina lidí...
http://www.steigl.com/?text=51-microsoft-povoleni-k-domovni-prohlidce-nepotrebujeme
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”