Avast free a kontrola po restartu
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Avast free a kontrola po restartu
Mám Avast Free. Jaktože když zadám že chci kontrolu po restartu a ihned restartuji notebook tak žádná kontrola nepřijde? Děkuji.
-
- Level 3
- Pohlaví:
Re: Avast free a kontrola po restartu
Asi by bylo lepší dát dotaz na forum Avastu. Ale myslím, že už tam tento dotaz několikrát byl, asi se vloudila chybička.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Vyzkoušej restartovat do nouzového režimu.
https://support.avast.com/cs-cz/article ... -time-Scan
https://support.avast.com/cs-cz/article ... -time-Scan
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Omlouvám se zjistil jsem že se to má spouštět na jiném místě. Už se to spustí ale uprostřed běhá zelené kolečko tuším že na podkladě modrého obdélníku. Mám to tedy spustit v nouzovém režimu?
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Máš to v odkazu. Ale vím já, jestli to máš spustit?
Rozhodni se sám.
Já používám jen Microsoft Defender a při zachování rozumu nemusím o volbách v rozhraní AV programů dumat.
Při podezřeni nastupuje Malwarebytes.
Rozhodni se sám.
Já používám jen Microsoft Defender a při zachování rozumu nemusím o volbách v rozhraní AV programů dumat.
Při podezřeni nastupuje Malwarebytes.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Omlouvám se není to můj notebook. Věřím ale že rada je dobrá. Až budu moct tak to zkusíme.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Pokiaľ v tom "nie tvojom" NB sú W10/W11 - Avast tam nemá čo hľadať. V Safe mode použiť odtiaľ https://www.avast.com/uninstall-utility#pc avastclear utilitu a odinštalovať ho. Avast už nie je to, čo kedysi.
-
- Elite Level 10
- Pohlaví:
Off Topic
On někdy něco byl? Pokud vím, tak se slovem Avast se každýmu minimálně od dob WinXP vybaví zavirovaný PC, jak pouštěl všechno a nebo naopak hlásil falešně. Kvůli němu jsem taky začal používat ESS, protože například Norton a další dost zatěžovaly PC.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Level 3
- Pohlaví:
Na foru Avastu odpovídají, jak problém odstranit a že na opravě se pracuje.
Prozatim zkuste vypnout beh Boot-time scanu ve Win RE v geek:area. Jdete do UI->Menu->nastaveni, nahore do vyhledavani zadejte "geek:area" a vyberte nalezenou moznost a odskrolujte nize (nebo dejte opet hledat "boot") a zruste zaskrtnuti u "Run in Windows recovery environment".
Je tam i obrázek.
Prozatim zkuste vypnout beh Boot-time scanu ve Win RE v geek:area. Jdete do UI->Menu->nastaveni, nahore do vyhledavani zadejte "geek:area" a vyberte nalezenou moznost a odskrolujte nize (nebo dejte opet hledat "boot") a zruste zaskrtnuti u "Run in Windows recovery environment".
Je tam i obrázek.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”