clona přes monitor

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

linda
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

clona přes monitor

Příspěvekod linda » 21 bře 2008 09:45

dobrý den od dnešního rána se mi na obrazovce udělala jaká si clona nemůžu pořádně na nic kliknout a vůbec nevím co to je. Clona má barvu do šeda prosím pomůže někdo ? :-( spyware terminator mi našel 101 identifikovaních souboru smazala sem je ale clona stále na pc je.děkuju předem za opověd

Reklama
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: clona přes monitor

Příspěvekod Owner » 21 bře 2008 09:47

jaký systém máš , typ monitoru , máš správně zapojený kabel k od monitoru k pc? +Co jsi včera instalovala nebo dělala na pc. Antivir máš? :idea:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

linda
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod linda » 21 bře 2008 11:28

tak za prvé systém windows za druhé půl roku funguje monitor normálně takže nejsem hloupá za druhé včera jsem kromě stahování nic neinstalovala :idea: jinak typ monitoru lcd acer 22 anitovir mám nod 32

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 21 bře 2008 12:36

Neříkám ,že jsi hloupá ,ale člověk si myslí ,že to tam má zapojené a najednou mu dojde ,že to tam vůbec nemá. :idea: Jinak zkus na motinoru zmáčknout menu a potom reset nastavení nebo deflaut . V nastavení tvého se neorientuju ,ale možná něco s menu nastavením ,zkus to ,co to udělá.
Projevuje se ti ta clona už od začátku , od zmáčknutí tlačítka zapnutí na pc? :nervous:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Francek
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Francek » 21 bře 2008 13:52

pokud ti to včera nedělalo tak zkus dát bod obnovení Start/příslušenství/systemové nástroje/obnovení sytemu
jinak mě nic jiního nenapadá..
pokud ti to nepomůže tak to asi bude hardwerem..

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 21 bře 2008 14:38

Buď jsi stáhla nějakého prevíta, který dělá tento problém, nebo je problém v GK, či v ovladači GK, kabelu mezi monitorem a PC, nebo v samotném monitoru. Nejlépe odzkoušet buď monitor na jiném PC, nebo PC s jiným monitorem. To samé jiný kabel. Jen tak vyloučíš, kde je pravděpodobně chyba. Můžeš také zkusit otestovat programem Mwav.exe, zda nemáš v PC nějakého šmejda.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 21 bře 2008 15:40

možná jako první ten starej dobrej hijackthis. když se ukáže,že to není virovej problém,přesunu téma do Hardware.

jak na hijackthis mám v podpisu

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”