Affiliate tracking cookies (Vyřešeno) Vyřešeno
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Affiliate tracking cookies (Vyřešeno) Vyřešeno
Prosím někoho, jestli by mi řekl co je to za cookies, zda jsou nebezpečná a je nutné je odstraňovat, ptal se mne známý, že už několik dní po skončení kontroly SpyTerminátora se mu objeví a neví co s tím, když je odstraní, druhý den se mu objeví znovu. Omlouvám se, jestli jsem dotaz napsala jinam, než třeba patří a mockrát děkuji za odpověď
Naposledy upravil(a) sondaw dne 27 bře 2008 20:59, celkem upraveno 1 x.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Affiliate tracking cookies
tady se to řeší
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 72d45ba1ad
neboli- citace Rudyho
Cookies jsou textové informace, uložené v PC klienta. Tyto informace pak umí číst různé skripty a podle nich automaticky nastavují cestu. V praxi pak si stránky "pamatují" co jste kam zadával a dané políčko je pak vyplněné (jen příklad, může dělat i jiné věci). V prohlížečích pak můžeme ukládání cookies povolit či zakázat. Právě z důvodu toho, že weby pak dokáží čist tyto informace z klientských PC, je některé antispy považují za škodlivé.
http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 72d45ba1ad
neboli- citace Rudyho
Cookies jsou textové informace, uložené v PC klienta. Tyto informace pak umí číst různé skripty a podle nich automaticky nastavují cestu. V praxi pak si stránky "pamatují" co jste kam zadával a dané políčko je pak vyplněné (jen příklad, může dělat i jiné věci). V prohlížečích pak můžeme ukládání cookies povolit či zakázat. Právě z důvodu toho, že weby pak dokáží čist tyto informace z klientských PC, je některé antispy považují za škodlivé.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Affiliate tracking cookies
nevím proč bych měl
není zač 

- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Affiliate tracking cookies (Vyřešeno)
no, že jsem s tím otravovala tady, ale já raději s otázkou sem, kde se cítím doma a kde vím, jak jste tady šikovní
ještě jednou dík

ještě jednou dík
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”